Maven & mave øvelser

01/09/2011 by admin

Maven & mave øvelser

Mave fedt er en lusket gerningsmanden, langsomt knytte sig til midsection af mænd og kvinder uden varsel. Overskydende mave fedt øger risikoen for diabetes, kræft og hjerte-kar-sygdom, viser forskning fra Mayo Clinic. Med hårdt arbejde og dedikation til at udøve, kan mave fedt smelte væk. Gentagne abdominal øvelser styrker de centrale muskler for at hjælpe brænde mave fedt til gode.

Hængende ben Raise

Hængende ben raise er en abdominal øvelse beskrevet af mænds sundhed magasin. Denne øvelse styrker de centrale muskler. Hænge fra chin-up bar og derefter hæve knæene op til brystet. At hæve benene til brystet kræver brug af nedre rygmuskler, hip flexors og øvre lår, ifølge Mænds sundhed. Mave muskler kontrakt også som benene er frigivet tilbage til hængende holdning. Hænge fra baren i 30 sekunder, to til tre gange om ugen i seks uger og se hårde abs udvikle.

Bækken Crunch

Stabilitet bold bækken crunch er en af Women's Health magasinet trin til seks-pack abs. udføre denne mave øvelse ved at lyve i øjnene på en stabilitet træningsbold. Med fødderne sammen på gulvet, skal du holde en medicin bold mod brystet. Skuldrene kommer væk fra stabilitet bolden som du stykket maven. Løft derefter medicin bold mod loftet. Denne øvelse virker ikke kun i maven, men bryst, hofter og glutes. Women's Health magazine antyder, gør denne øvelse to til tre usammenhængende dage om ugen. Resultater vil kunne mærkes på bare 30 dage.

Matrixen

Matrix er en abdominal øvelse udføres med en fem-pund medicin bold. Knæle på gulvet, at holde knæene hofte bredde fra hinanden. Bolden holdes mod abs, som personen, der langsomt læner sig så langt tilbage som muligt. Knæene ikke bevæger sig under denne øvelse. Mave muskler stramme som holdning er holdt i tre sekunder. De centrale muskler frigive når ryggen kommer frem igen. Denne proces gentages, for at styrke mave muskler. Women's Health magazine antyder, udfører denne øvelse to til tre usammenhængende dage om ugen for resultater på bare 30 dage.

Planke gedde-Up

Fitness Magazine beskriver planke gedde-up ab motion som en af deres skridt til ultimate abs i seks uger. Denne øvelse bruger fem-pund medicin bold til at udføre reps. Lie på toppen af bolden med skinnebenene på bolden og palmer på gulvet. Rulle bolden til midten af kroppen ved hjælp af abs og ben. Kroppen forbliver i en V-form og hovedet er ned mellem armene. Rulle bolden tilbage til udgangspositionen at fuldføre ab øvelse.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com