Hvad kan du gøre for at stoppe med at ryge?

05/20/2010 by admin

Det er svært at stoppe med at ryge, men hvis du søger de rigtige indstillinger til behandling af nikotin afhængighed, kan du med held afslutte. Der er flere muligheder bør du overveje, hvis du ønsker at stoppe med at ryge.

Tilmeld dig en Stop Rygning gruppe

At deltage i en støttegruppe er nyttigt for rygere, der ikke har støtte fra familie og venner. QuitNet og nikotin anonyme er to populære støttegrupper for rygere.

Prøv en nikotin plaster

Nikotinplastre er medicinsk godkendt udstyr til at hjælpe folk med at stoppe med at ryge. Disse programrettelser levere en lavere dosis af nikotin til kroppen, at reducere en rygerens afhængighed af nikotin.

Indtast en nikotin afhængighed Program

Mange medicinske klinikker, herunder Mayo Clinic, tilbyde nikotin afhængighed programmer til at hjælpe folk med at stoppe med at ryge. Rygere kan vælge fra en ambulant program, bolig behandlingsmuligheder eller gruppe høring.

Kende din udløser

Ifølge WebMD, kan rygere stoppe tilbagefald hvis de lære - og lære at håndtere--ryge udløsere. Fælles rygning udløsere er at være vred, vil en bar eller efterbehandling en lang dag med arbejde.

Få støtte fra kære

Alle ryge programmer, herunder QuitPlan og lægeligt godkendt stop-rygning programmer, anbefaler først søger støtte fra kære. De hævder støtte fra familie og venner motiverer rygeren til at forebygge tilbagefald, holder dem på sporet og fungerer som følelsesmæssig støtte under stressende gange.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com