Børns vitaminer, der indeholder fluor

03/26/2011 by admin

Børns vitaminer, der indeholder fluor

Mens fluor er kendt for at hjælpe med at forhindre huller i tænderne, kan for meget af det forårsage problemer hos børn. Fluor er normalt findes i drikkevand og findes i tandpasta, så dit barn kan modtage en optimal mængde. Indtagelse af for meget fluor i forhold til et barns størrelse og vægt i løbet af tandudvikling år kan føre til emalje fluorose, ifølge American Academy of Pediatric Dentistry. Konsultere din tandlæge før supplere dit barns kost med vitaminer indeholder fluor.

Poly-Vi-Flor

Poly-Vi-Flor er et multivitamin og fluor supplement ordineret til børn i alderen 2 og ældre. Det skal kun gives når det er fastslået, dit barns drikkevand indeholder mindre fluor end det beløb, anbefalet af American Dental Association. Det kan købes i flydende form til små børn eller tyggetabletter for ældre børn. Informere din tandlæge, hvis dit barn begynder at drikke en ny type af vand eller hvis du begynder at bruge et filtreringssystem. Rådfør dig med din tandlæge, hvis der opstår misfarvning eller tæring af tænderne.

Soluvite F

Denne multivitamin er ordineret som et supplement til spædbørn og børn, der ikke får tilstrækkelige mængder af fluorid gennem drikkevand. Soluvite F bør ikke tages med produkter indeholdende calcium, såsom mælk, mejeriprodukter, kalktilskud eller antacida, fordi calcium kan interferere med passende absorption af multivitamin. For at forhindre en overdosis eller alvorlige bivirkninger, må ikke indtages andre multivitamin produkter inden for to timer for at tage Soluvite F.

Tri-A-Vite

Tri-A-Vite multivitamin er almindeligt ordineret til børn, der lever i områder hvor utilstrækkelige mængder af fluor tilføjes til vand, eller når børn lider af et vitamin eller mineral mangel på grund af dårlig kost. Denne multivitamin skal træffes mindst to timer før eller efter indtagelse af mejeriprodukter eller produkter som afføringsmidler eller antiacids, der indeholder aluminium magnesiumhydroxid. Det bedste tidspunkt at tage dette vitamin er dagligt ved sengetid efter børste dine tænder.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com