Vægttab & Insulin

05/25/2010 by admin

Mennesker, der tager insulin til at styre deres blodsukker er ofte plaget af uønsket vægtøgning. Selv om insulin kan få din krop til at lagre ekstra glukose som fedt, kan du foretage ændringer til din kost og livsstil for at holde din vægt i skak.

Hvad er Insulin?

Insulin er et hormon, der er foretaget af grupper af ø-celler, som er placeret i bugspytkirtlen. Insulin hjælper celler i hele kroppen absorbere og bruge glukose (sukker), der er tilbage efter kroppens fordøjelsessystem nedbryder fødevarer. Glukose bruges derefter til energi.

Betydning

Uden insulin, ville vores kroppe det væsentlige være i en konstant tilstand af sult. Insulin giver celler med den energi, de behøver--glukose--at udføre vitale funktioner. Uden hjælp af insulin, ville celler være i stand til at få adgang til de kalorier, der findes i glukose.

Insulin Deficiancies og modstand

Mennesker, der er mangelfuld i insulin er klassificeret med Type 1 Diabetes. Insulin mangler behandles med udskiftning insulin via skud eller pumper. Mennesker, der lider af Type 2 Diabetes, den mere almindelige type af diabetes, bliver resistente over for insulin. Det betyder, at selv om niveauet af insulin i deres blod vandløb er normale eller endda over gennemsnittet, deres krop er ude af stand til at bruge den. Insulinresistens er behandlet ved hjælp af medicin, en omhyggelig kost og i nogle tilfælde, insulin skud.

Vægtøgning

Mayo Clinic siger, at insulin og vægt får gå hånd i hånd. Mens insulin terapi arbejder for at holde diabetes under kontrol, er den uheldige bivirkning, at overflod af glukose i kroppen ender med at blive omdannet til fedt.

Livsstil ændringer

Før at tage insulin kan du har været i stand til at spise en stor mængde af mad uden at få vægt, fordi kroppen ikke bruger mad, som det burde have. Men nu, du er på insulin, din krop er i stand til at få, hvad den behøver fra fødevarer, så du ikke skal spise så meget. At tage insulin som anvist, ser dit kalorieforbrug, spise en velafbalanceret kost og holde fysisk aktive kan hjælpe dig med at vedligeholde din nuværende vægt og endda hjælpe dig tabe sig.

Medicin valg

Hvis du opdager, at spise en velafbalanceret kost og indarbejde daglig fysisk aktivitet ikke forhindrer vægtøgning, tale med din læge om andre diabetes medicin. Nogle diabetes medicin er i stand til at fremme vægttab og kan også tillade dig at reducere mængden af insulin du tage.

Forholdsregler

Bliv ikke fristet til at springe måltider eller insulin doser til at tabe. Forsømmer at spise ordentligt eller tage din insulin kan forårsage hypoglykæmi, som er et ekstremt lavt niveau af blodsukker. Hvis venstre ubehandlet, kan hypoglykæmi resultere i svimmelhed, kramper og bevidstløshed. Tidlige tegn omfatte sveden, angst, rysten, sult, hovedpine og overskyet vision.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com