Hvordan til at beregne BMR fordøjelsen

03/29/2011 by admin

Hvordan til at beregne BMR fordøjelsen

Dit basal stofskifte, også kaldet din BMR, er minimum kalorieindhold kravet om nødvendigt for at opretholde din normale hvile aktiviteter. For eksempel er BMR de mindst kalorier forpligtet til at opretholde dit liv mens du sover og vejrtrækning. At vide din BMR er gavnlige, hvis du forsøger at bestemme, hvor mange kalorier til at forbruge for at opretholde, mister eller tager på i vægt. Din BMR kan blive påvirket af en kombination af genetiske og miljømæssige faktorer, såsom genetik, køn, vægt, alder, kroppens overflade område, kost, kirtler, motion og kropsfedt procent. Der er et par forskellige måder at beregne din BMR.

Instruktioner

Harris-Benedict formel

• Sørg for, at før du begynder at du kender din højde og vægt. Andre faktorer, som du vil indtaste i formlen er køn og alder.

• Input dine tal ind i den følgende formel til at få din BMR. For mænd, formlen er BMR = 66 + (13.7 x vægt i kg) + (5 x højde i cm) - (6.8 x alder). For kvinder, formlen er BMR = 655 + (9,6 x vægt i kg) + (1,8 x højde i cm) - (4,7 x alder). For at beregne din vægt i kg, skal du dividere din vægt med 2.2, fordi 1 kg er lig med 2,2 pounds. For at beregne din højde i cm, skal du gange din højde i inches af 2,54, fordi 1 tomme er lig med 2,54 cm.

• Bruge en lommeregner til at finde din BMR. For eksempel, hvis du er en kvinde, der er 30-årige, 5 fødder 6 inches høj og vejer 120 lbs., er din BMR 1,339 kalorier om dagen.

Den hurtige metode

• Sørg for, inden du begynder denne metode til at finde din BMR at du kender din aktuelle kropsvægt.

• Bruge relevante multiplikator og ganger det med din nuværende kropsvægt. For at tabe sig, er multiplikatoren 13 kalorier pr pund kropsvægt. For at opretholde vægten, er multiplikatoren per pund legemsvægt 15 kalorier. For at tage på i vægt, er multiplikatoren 18 kalorier pr pund kropsvægt.

• Indtaste din passende tal ind i formlen. For eksempel, hvis du er en 130 lb kvinde søger for at tabe sig, er din BMR ved hjælp af denne formel 1,690.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com