Regler for Medicaid i Illinois

05/16/2010 by admin

Regler for Medicaid i Illinois

Illinois giver sygeforsikring gennem state-drevet, finansieres af føderale og statslige Medicaid program til lavindkomstlande ældre eller handicappede personer, gravide kvinder og børn. At opnå og bevare Medicaid dækning i Illinois kræver specifikke Medicaid retningslinjer at overholde.

Ansøgningsprocessen

Du skal udfylde en ansøgning på dit nærmeste Illinois Department of Human Services (DHS) office for at komme i betragtning til Medicaid dækning. Hvis du er i stand til at gå til din lokale DHS kontoret på grund af dårligt helbred, kan du ringe til din lokale DHS office og bede om en ansøgning om at blive sendt til dig. Når din ansøgning er modtaget, vil DHS kontakte dig for at fuldføre en samtale via telefonen.

Administrerede pleje vs gebyr-For-Service planer

Hvis du er tilmeldt et gebyr for service-program, er du ansvarlig for at placere på din egen en praktiserende læge, der accepterer Medicaid. Hvis du er tilmeldt en forvaltes pleje program, vil DHS tildele dig en praktiserende læge.

Indkomst & Aktiver

Du skal opfylde specifikke indkomst krav at kvalificere sig til Medicaid. Indkomst grænser varierer afhængigt af din familie størrelse og specifikke Medicaid-programmet, som du er tilmeldt. Du skal også opfylde ressource grænser, som er typisk $2.000 for enkeltpersoner og $3.000 for par. Ressourcegrænse kan dog variere, afhængigt af typen Medicaid program du er tilmeldt. Kontakt DHS på 800-843-6154 at opnå de særlige indkomst og ressource grænser for din type af Medicaid.

Spenddown

Hvis du overskrider den indkomst eller ressource grænse at kvalificere sig til Medicaid, kan du kvalificere sig til Medicaid tilbringe-down program. Hver måned, vil du have til at betale et bestemt beløb af din medicinske regninger før Medicaid betaler for dine udgifter til lægebehandling. Hvis du undlader at opfylde din tilbringe ned for tre eller flere på hinanden følgende måneder, annulleres din Medicaid dækning.

Appeller

Hvis du er uenig med en beslutning af DHS vedrørende din Medicaid, har du ret til at klage. Du skal indsende en klage ved at skrive et brev til Præsidiet af Administrative høringer på 401 S. Clinton Street, Chicago, IL 60607, kræver 800-435-0774 eller fuldfører en appel-formular på dit lokale DHS kontor.

Ændringer

Du skal rapportere eventuelle ændringer i din indkomst eller aktiver, boform og residency senest 10 dage efter ændringen. Manglende rapport ændringer kan resultere i ophævelse af Medicaid fordele.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com