Barbicide for skæl

10/19/2010 by admin

Barbicide for skæl

Skæl kan ikke være en livstruende tilstand, men det kan være en fysisk og psykisk byrde, at---ifølge Medicinsk i look.com---påvirker 15 til 20 procent af befolkningen. Barbicide er en populær anvendte i hår saloner desinfektionsmiddel, det hjælper i kampen mod skæl, men det kan kun gøre så meget.

Skæl

Skæl - også kendt som Pityriasis simplex capillitii--er en tilstand, der forårsager lille flager af hud til at blive vist på en persons hovedbunden. Mennesker, der lider af skæl kan finde rødme i deres hovedbund eller kløe. En person med svær skæl vil finde at flagerne er mærkbar, og det kunne føre til problemer i hendes sociale liv eller med hendes selvværd.

Årsagen

Skæl skyldes, at vores hudceller konstant udskiftning af sig selv og flager vi ser i skæl er de gamle hudceller, der er blevet skubbet gennem hovedbunden at gøre plads til de nye celler kommer. Skæl opstår, når denne cyklus sker for hurtigt.

Skæl kan påvirke patienter i lange perioder eller det er undertiden anlagt i små anfald forårsaget af andre faktorer. Blandt disse faktorer er en ubehandlet sygdom eller en infektion eller hoved lus.

Barbicide

Barbicide er en desinficeret, der blev opfundet i 1947 af Maurice King for at fjerne bakterier og svampeinfektioner fra kamme og saks anvendes af frisører eller barberer. Det er genkendelige ved dens blå farve og er forbundet med kongen forskning firma som har udvidet baseret på desinfektionsmiddels succes.

Barbicide mod skæl

Værktøjer, der anvendes i frisører og barberer kan bære dem svampeinfektioner og bakterier, der kan spredes fra person til person, hvis ikke desinficeres ordentligt. Disse infektioner kan undertiden forårsage hovedbund betingelser, hvoraf den ene er skæl. Bruge Barbicide til at holde styling værktøjer fri for bakterier og infektioner hjælper til at stoppe spredningen af skæl.

Farerne ved Barbicide

At vide Barbicide dræber infektioner, der forårsager skæl på en kam kan gøre det fristende for nogen at bruge det direkte på deres hud. Du skal ikke gøre dette. Barbicide er en kraftfulde desinfektionsmiddel og kan medføre en fare for dit helbred, hvis ikke håndteres korrekt. Hvis desinficerende kommer i kontakt med din hud, liberalt vaske det berørte område med vand og sæbe. Hovedbunden er i umiddelbar nærhed af dine øjne og enhver kontakt med Barbicide kan resultere i brændende--øjne bør blive vasket ud med vand i 15 til 20 minutter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com