HIPAA krav for frigivelse af oplysninger

11/28/2010 by admin

HIPAA krav for frigivelse af oplysninger

Health Insurance mobilitet og Accountability Act (HIPAA) blev vedtaget i lov i 1996 at oprette en national standard for elektroniske overførsler af sundhedsdata. I fortiden, når patienter medicinske journaler blev holdt i arkivering kabinetter og overføres enten via mail eller med kurér, var der ikke megen frygt for personlige oplysninger landing i de forkerte hænder. Men, med fremkomsten af edb-records og elektroniske overførsler, behovet for strengere sikkerhedsforanstaltninger blev tilsyneladende.

Overdækket enheder

HIPAA dækker ikke alle enheder (organisationer eller enkeltpersoner). For eksempel, skal sundhedspleje udbydere såsom læger, tandlæger, Kiropraktorer og apoteker følge HIPAA love, men kun hvis de skriftlige standarder dækker de måder, hvorpå de deler oplysninger. Alle forsikringsselskaber og planer, herunder regeringens planer, skal følge HIPAA procedurer. HIPAA bestemmelser gælder også for enhver enhed, der behandler sundhedsoplysninger eller er en sundhedspleje clearinghouse.

Nødvendige minimumsstandard

Den "Mindste nødvendige Standard" forordning i HIPAA act kræver overdækket enheder begrænse adgang og offentliggørelse af beskyttede oplysninger til det minimum, der er nødvendige for at lette behandling. Det er op til din sundhedspleje udbyder til at bestemme, hvor mange oplysninger at videregive. Hvis du tillader overførsel af oplysninger, er din sundhedspleje udbyder dog ikke forpligtet til at følge den nødvendige standard minimumsregulering.

Tilladelse til at frigive oplysninger

Information privacy regel ikke dækker kan ikke oplyses--medmindre patienten underskriver en godkendelsesformular. Denne formular skal være skrevet i forståeligt sprog. Det skal nærmere oplysninger under hvilke omstændigheder oplysninger kan blive frigivet, samt de enheder der/som det kan blive frigivet. Bevillingen skal indeholde en information frigivelse udløbsdato skal være gyldig.

Marketing

Dine private oplysninger kan blive frigivet til markedsføringsformål, når en sundhedspleje udbyder, der ønsker at informere sine patienter om nyt udstyr eller tjenester, bruger sin patient liste for almindelige forsendelser. Dine private oplysninger kan ikke anvendes uden din tilladelse, når denne markedsføring giver økonomisk gevinst for den enhed, der leverer oplysningerne.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com