Ovariecyster & venstre flanke smerte

03/03/2011 by admin

En æggestokkene cyste kan medføre et utal af symptomer, såsom venstre flanke smerte. Det er vigtigt at have nogen form for smerte undersøgt af en læge til at bestemme årsagen.

Identifikation

Venstre flanke smerte refererer til smerte, der er kun i venstre side af kroppen. Flanke smerter opstår mellem den øvre del af maven og ryggen.

Årsager

Nogle årsager til venstre flanke smerte kan være nyreproblemer, degenerative disc sygdom, spinal gigt og helvedesild. Ovariecyster kan også forårsage venstre flanke smerter samt en graviditet.

Symptomerne på ovariecyster

Nogle af de mest almindelige symptomer på en æggestokke cyster er uregelmæssig menstruation, ryggen og flanken smerte, bækkensmerter, smerter under samleje, smerter under tarm bevægelser, kvalme og opkastning. Men, nogle æggestokkene cyste syge kan opleve nogen symptomer overhovedet.

Typer

Typer af cyster på æggestokkene, kan forårsage venstre flanke smerte er en follikulær cyste og en corpus luteum cyste. Mange ovariecyster går væk egen hånd med ingen behandling. Æggestokke cyster, der forårsager vedvarende smerter skal vurderes af en læge.

Overvejelser

Konsultere en læge, hvis du har vedvarende venstre flanke smerter, eller hvis du har en pludselige kraftige smerter i bækken området. Hvis smerten er ledsaget af feber, det kan være et tegn på en alvorlig tilstand og bør behandles som en medicinsk nødsituation.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com