Hvordan man beregner dit BMI ved hjælp af Kgs

03/08/2011 by admin

Hvordan man beregner dit BMI ved hjælp af Kgs

Din Body Mass Index er en nyttig måde at finde ud af om du er undervægtig, normal, overvægtige eller fede. Beregnet ud fra din højde og vægt, det er en vurdering af dit kropsfedt, og er en god dommer over din risiko for sygdomme, der kan opstå med større kropsfedt. De nationale hjerte lunge og Blood Institute stater at et BMI under 18,5 er undervægtige, mellem 18,5 og 24,9 er normale, mellem 25 og 29,9 er overvægt og noget over 30 er overvægtige.

Instruktioner

• Vejer dig selv på skalaen og notér resultatet.

• Måle din højde af stående i din bare fødder mod en mur med en højde diagram, eller lave en mark på væggen i det punkt, hvor kronen på dit hoved når. Skal du notere din højde i meter.

• Beregne din BMI ved hjælp af følgende formel: din vægt i kilo divideret med kvadratet på din højde i meter. For eksempel, hvis en kvinde vejede 70 kg og målte 1,65 meter, formlen ville være 70 divideret med (1,65 ganget 1.65), som bliver 70 divideret med 2,72, der arbejder ud på 25,8.

Tips & advarsler

  • BMI er ikke en endelig værktøj til indikering af fedt. Meget muskuløse mennesker vil vurdere yderst på rækken BMI der fejlagtigt angiver et højt niveau af fedt. Omvendt, en BMI i en ældre person eller en person, der har mistet muskel kan være meget lav.
  • Størrelsen af din talje er også en vigtig faktor, da abdominal fedt kan føre til hjertesygdomme og andre fedme relaterede sygdomme. Ifølge, Docshop.com talje af en mand bør være mindre end 40 inches og talje af en kvinde skal være mindre end 35 iinches.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com