Sådan Treat stofmisbrug med akupunktur

07/02/2011 by admin

Sådan Treat stofmisbrug med akupunktur

Akupunktur for stofmisbrug opstod i begyndelsen af 1970 ' erne i Kina. Det blev opdaget, at elektriske akupunktur anvendes som en præoperativ smertestillende også kunne lindre abstinenssymptomer. Akupunktur er nu udbredt til at lindre de fysiske symptomer på tilbagetrækning, herunder kroppen ømhed, hovedpine, muskel kramper, kvalme og svedeture.

Instruktioner

• Kombinere akupunktur afgiftning med rådgivning. Akupunktur giver en ny komfortniveau, så deltagelse i behandling programmer såsom tolv trin programmet kan være mere effektive.

• Indsæt fem Akupunktur nåle i hvert øre og give patienten hvile roligt i 45 minutter. I akupunktur svarer punkter i øret med forskellige organer, der er knyttet til specifikke virkningerne som afslapning.

• Bruge afslapning point til at udløse frigivelsen af endorfiner, der hjælpe med at reducere trangen til narkotika, lette abstinenssymptomer og hjælpe patienten relax. Nogle patienter rapporterer, at deres ører snurre eller føles varm og andre falde i søvn når Nålene er indsat.

• Tilføje yderligere akupunkturpunkter til behandling som foreslået af patientens symptomer i løbet af afgiftning proces. Disse omfatter oftest besvær med at sove, body ømhed, irritabilitet og stof drømme.

• Få daglige akupunktur behandlinger på først og gradvist reducere frekvensen for en gang om ugen. Du bør ikke drikke kaffe eller ryge indenfor en halv time efter en behandling. Informere din akupunktør af nogen andre sundhedsmæssige problemer, især et tilbagefald eller andre stressende begivenhed.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com