Heath & sikkerhedstip

06/30/2011 by admin

Heath & sikkerhedstip

Tips om opholder sig sunde og holde sikkert er alle omkring dig. Den hårde del er ikke at få et væld af viden, det er at huske at sætte denne viden til at arbejde. Handling kræves fra din side, når oplysninger, der har indtastet din hjerne. Mange af de enkleste ting at gøre, som vil gøre dig sundere og sikrere er let nok at gøre, men også let nok til at glemme.

Nidkære tand børstning

Børste dine tænder hver dag er ikke en ny spids, men du skal forstå, at du kan overbrush så meget som underskov. Tilføje for meget iver til din tandbørstning rutine kan resultere i Vigende tandkød og skade på rødderne af tænderne. Hvis du finder dig selv at sætte en kung-fu greb om din pensel, praksis holder det så let som du ville gøre en blyant og stræbe efter korte, lette strøg.

Stress og fordøjelsesbesvær

Sikkerhed og sundhed bekymringer forsvinder ofte ved måltiderne, men at tage et øjeblik til at slappe af og tænke over disse spørgsmål kan resultere i at spare penge på fordøjelsesbesvær medicin. Stress kan spille en rolle i udviklingen af fordøjelsesbesvær, så tag din tid mens man spiser, slukke for nyheder på TV og ikke engagere sig i opvarmet samtale ved bordet. Noget du kan gøre for at reducere dit stressniveau mens man spiser vil bidrage til at mindske mulighederne for gastrisk problemer.

Fluorescerende inventar

Selv de moderne opdateringer af overhead fluorescerende pærer kan producere et sundhedsproblem. Mens du kan spare penge ved at skifte fra glødelamper til lysstofrør, kan en overflod af sidstnævnte resultere i hovedpine og anstrengte øjne. De vibrerende stråler produceret af disse lamper kan mere effektivt reduceres jo længere væk fra det område, du sidder.

Smide tæpper

Smide tæpper bør smidt ud, hvis din husstand omfatter ældre eller svagelige beboere. Denne type af tæppe kan let føre til at glide og falde når kastet over en glat overflade. Smide tæpper også fremlægge en trippende fare Hvis kanterne er blevet slidt eller funktion krøllet elementer, der kan tage greb på en stok og føre til knoglebrud.

Kabler og ledninger

Moderne underholdning inde i hjemmet betyder typisk en stadigt stigende serie af ledninger og kabler, der præsenterer tygge muligheder for kæledyr rundt i huset. Jo længere er kabler og ledninger lov til at forblive, jo større chance for at din hund eller kat vil til sidst finde dem og begynde at tygge. Dette kan resultere i elektrisk stød, der potentielt kunne være fatalt for dit kæledyr og skadeligt for dit udstyr. En effektiv måde at reducere denne sikkerhed bekymring er at encase dine ledninger i en hård plast organizer. Gøre det sværere for kæledyr til at nå dine ledninger ved at investere i kortere kabler, der ikke hænger ned til at oprette sådan en fristelse.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com