Definere anatomi & fysiologi

01/25/2011 by admin

Definere anatomi & fysiologi

Anatomi og fysiologi er supplerende fag, der typisk tages sammen (enten i en kombineret klasse eller i på hinanden følgende semestre) på gymnasier. Dette er fordi hvis du ønsker at have en karriere i et medicinsk felt, der bruger anatomi (for eksempel, kirurg, læge, osv.), du bliver nødt til at vide om fysiologi samt.

Anatomi defineret

Merriam Webster Dictionary definerer anatomi som "en gren af morfologi, der beskæftiger sig med strukturen af organismer." Med andre ord, er anatomi videnskaben om identificerer dele af kroppen.

Fysiologi defineret

Fysiologi er defineret af Merriam Webster som "en gren af biologi, der beskæftiger sig med de funktioner og aktiviteter for liv eller levende materiale (som organer, væv eller celler) og de fysiske og kemiske fænomener involveret." Væsentlige, fysiologi er videnskaben om forståelse af kroppens funktioner.

Karriere

For at blive en læge, kirurg, sygeplejerske eller fysioterapeut, kræves en omfattende mængde af viden om anatomi og fysiologi.

Advarsel

Hvis du er en ekspert i anatomi, men ikke har en god forståelse af fysiologi, vil du ikke forstå, hvordan det organ eller kropslige funktioner fungerer; du vil simpelthen ved, at det er der. På den anden side uden at fatte anatomi, kan du vide, hvad visse funktioner er, men ikke vide hvor de er placeret.

Betydning

Hvis du planlægger en karriere inden for medicin, Sørg for at det Universitet, du er deltager i har et pensum der tilstrækkeligt lærer både anatomi og fysiologi (mange vil have indledende klasser, der kombinerer to).


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com