Tegn & symptomer på Social alkoholisme

01/22/2011 by admin

Tegn & symptomer på Social alkoholisme

Tegn og symptomer på social alkoholisme er ikke altid let at få øje på. Mange mennesker er sociale drikkende; Men, dette betyder ikke nødvendigvis, at Alkohol er et problem for dem. Sociale alkoholisme betyder at nogen har enten brug for alkohol til at slappe af eller have en god tid i en social indstilling, eller han er ikke en regelmæssig drikker men drinks til en ekstrem i sociale indstillinger.

Overdrevent forbrug

Overdreven indtagelse af alkohol i en social indstilling er en af de store tegn på social alkoholisme. Mennesker, der ikke kan slappe af på en part eller andre social sammenkomst uden flere drinks generelt lider af social angst, som er en af hovedårsagerne til sociale alkoholisme. At have en drink eller to definerer ikke sociale alkoholisme, men har glas efter glas af hvilken som helst alkoholisk drik for at slappe af eller bliver mere socialt komfortabel er et større advarselsskilt for denne lidelse. Desværre, alkohol er anset for at være en social muskelafslappende, som er den vigtigste begivenhed i mange sociale situationer, fra office middag parterne kun møde venner til en drink efter arbejde, og sociale alkoholisme kan udvikle sig ud af en frygt for afvisning, nervøsitet eller andre hæmninger. De National Institutes of Health konturer sociale og psykologiske faktorer, der kan bidrage til alkoholisme, herunder gruppepres, lavt selvværd og depression. Disse faktorer kan bidrage til den frådseri, der er så udbredt blandt dem, der lider af social alkoholisme.

Denial-of-

Benægtelse er en stor forsvar mekanisme bruges af mennesker lider af afhængighed af alle slags. Sociale alkoholikere kan bruge benægtelse til at undertrykke det faktum, at de har et faktiske fysiske eller psykologiske behov for alkohol i en social indstilling. En artikel i "Psychology Today" diskuterer begrebet "højt fungerende alkoholiker" eller HFA, et begreb, der gælder for dem, der lider af social alkoholisme. En af de vigtigste karakteristika ved HFAs er at de mener deres liv at være i total kontrol, og at de ikke har et problem, fordi de kan håndtere og stadig fungere i livet, hvilket er en farlig tegn på benægtelse. Sociale alkoholikere kan ikke se deres problem, fordi det sker kun en gang imellem, eller de siger ting som "Hvad er der galt med at have et par drinks til en fest?". De kan også være i fornægtelse om konsekvenserne af deres handlinger på andre.

Alkoholforgiftning

Mayo Clinic hedder det, at alkoholforgiftning kan opstå efter binge drikke eller forbruger mere end fem drinks i en række. Sociale drikkende, der overindulge er i risiko for alkoholforgiftning, især hvis de ikke er regelmæssig drikkende, som deres krop ikke er vant til hurtig indtagelse af store mængder alkohol. Alkoholforgiftning kan påvirke puls og vejrtrækning, og kan potentielt føre til anfald, hjertestop, koma eller død.

Berusede kørsel

Sociale alkoholikere har generelt en høj risiko for spritkørsel, især hvis de ankommer alene til en fest eller sammenkomst. Den sociale alkoholiske kan muligvis ikke identificere, når han har haft for meget at drikke og kan modstå intervention fra venner eller kollegaer, der forsøger at hjælpe ved at ringe til en taxa eller familie medlem for transport.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com