Ulemperne ved indtagelse af vand

01/19/2011 by admin

Ulemperne ved indtagelse af vand

Den gennemsnitlige krop er mere end 50 procent vand. En mangel på vand kan føre til dehydrering, som kan lægge unødig stress på kroppens normale funktioner. Da væsker er frigivet fra vores kroppe dagligt, er det vigtigt, at vi erstatter disse væsker. Vi skal dog passe på ikke at over hydrat. Overdreven hydrering kan forårsage hyponatriæmi. Drikke store mængder vand unødigt kan skabe stress på både dit hjerte og nyrer, og kan endda være dødelig.

Lavt natrium

Indtager for meget vand kan sænke natrium niveauer i blodet. Lav natrium påvirker din elektrolytter, som er ansvarlig for at sende signaler til celler, der styrer kroppens funktioner. Hvis natrium niveauer bliver for lavt, kan vand sive fra dine blodkar i dine celler, til sidst at nå din hjerne og får det til at svulme. Denne hævelse kan være dødelig.

Nyreskader

Når du indtager store mængder af vand inden for en bestemt tidsramme, overarbejde dine nyrer for at frigive væske fra kroppen. Dette ekstra arbejde kan forårsage overskydende slid i dine nyrer, skaber langsigtede problemer. Når dine nyrer fail til at skylle en passende mængde af det overskydende vand ud af dit system, begynder du dybest set at drukne.

Advarsel

Processen med at skade dig selv fra at drikke for meget vand er en langsom proces med meget få symptomer, medmindre du spiser store mængder i en kort periode. Hvis du føler behov for at forbruge mere end den anbefalede mængde af væsker, konsultere en sundhedsprofessionel, før du gør det.


Relaterede artikler

© 2018 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com