Hvad er en kunst terapeut?

05/04/2011 by admin

Kunst er det universelle sprog. Det har evnen til at forene alle mennesker. Det er de store equalizer, så folk af enhver evne til at kommunikere tanker, følelser, holdninger, ønsker og behov. Kunst giver personer, der har svært ved at kommunikere evne til at udtrykke de ting, der er svært at sige. Kunst er således et nyttigt terapeutisk værktøj.

Hvad er en kunst terapeut?

En kunstterapeut er en rådgiver, der har specialiseret sig i praksis af kunstterapi. Kunstterapi er guidede praksis med at lave kunst med en terapeutisk hensigt. Kunstterapi kombinerer traditionel psykoterapi processer med kunst processer til at støtte enkeltpersoner i løsning af personlige problemer, som en klare mekanisme og fremme mental og følelsesmæssig wellness.

Kunstterapi

Kunstterapi kom i brug som en specialiseret form for terapi i 1940 's når psykiatere begyndte at blive interesseret i illustrationer skabt af psykisk syge patienter. På tidspunktet begyndte mange psykiatriske hospitaler bruger kunst som en del af deres terapeutiske processer. En lang række kunst processer kan anvendes som tegning, maleri, collage og skulpturer. Kunstterapeut kan være en praktiserende kunstner med en mental sundhed baggrund, eller terapeuter kan kontrakt kunstnere for at komme ind og arbejde med enkeltpersoner eller grupper. Det arbejde, der er produceret af deltagerne er forbløffende, uanset en persons kunst erfaring eller aptitude.

Målet med kunstterapeut

Målet med kunstterapeut er løbende forbedre mentale og følelsesmæssige sundhed af deltageren. Terapeuten er forpligtet til at give en sikker og funktionel mødested for kunst oplevelser tilbyder deres kunder. Kunstterapeut kan arbejde med mennesker i alle aldre og baggrunde, selv om nogle kan specialisere sig i at arbejde med børn. For eksempel, specialiseret Cathy A. Malchiodi, forfatter til "Breaking The Silence," i kunstterapi med børn fra voldelige hjem. Malchiodi hjalp børn, som har oplevet vold i hjemmet udtrykkelige ting de havde set, hørt og følte, åbne øjnene af verden om de måder vidne vold påvirket deres liv.

Kunst terapi legitimationsoplysninger

En kunstterapeut kan arbejde fuld eller deltid, og kan være selvstændige eller ansat af en sundhedsydelse. De kan arbejde individuelt eller som en del af et team. I USA, en kunstterapeut kan bære nogen af de følgende legitimationsoplysninger: kunst terapeut registreret (ATR), kunst terapeut registreret-Board certificeret (ATR-BC) eller licenseret praktiserende læge af kunst terapi (LPAT). En certificeret kunstterapeut kan også vælge at tilslutte sig den amerikanske Art Therapy Association (AATÀ), en nonprofit organisation dedikeret til tro i kunsten som en helbredende proces. AATÀ giver faglig støtte for certificeret kunst terapeuter på tværs af USA.

Søger en grad i kunstterapi

Under certificeringsprocessen, er personer, der søger en universitetsgrad i kunstterapi uddannet i både kunst og terapi. De lærer om psykologiske processer, spiritualitet og multikulturelle mangfoldighed. Efter endt uddannelse, er legitimationsoplysninger udstedt gennem kunst terapi legitimationsoplysninger bestyrelsen, Inc.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com