Hvem kan få lang sigt pleje forsikring?

05/26/2010 by admin

Hvem kan få lang sigt pleje forsikring?

Lang sigt pleje (LTC) forsikring er forsikring skal dække pleje og tjenester nødvendigt når forsikret bliver ude af stand til at udføre basale daglige levende aktiviteter som dressing, spise eller forberede mad, gå på toilettet eller hver dag grooming og badning. Lang sigt pleje forsikring planer er kun tilgængelige for personer, hvis helbred opfylder de forsikringsselskaber standarder på det tidspunkt forsikringen er købt. Der findes forskellige typer af LTC planer med fordel perioder, som kan vare et par år eller resten af den forsikrede persons liv.

Hvad er lang sigt pleje forsikring?

LTC forsikringspolicer bekoste flere pleje og tjenester, der ikke er omfattet af regelmæssige sygesikring politikker. Disse dækningsområder er købt individuelt eller opnået gennem gruppen planer sponsoreret af arbejdsgiverne. Der er to hovedtyper af LTC politikker: skat-kvalificeret og ikke-uddannede. Begge planer udbetale skattefri ydelser, men skat-kvalificeret politikker tillader politik ejere til at trække deres premium betalinger, mens ikke-uddannede dækningsområder ikke. Dog, ikke-uddannede plan fordele udløses uden at den enkelte har brug for hjælp med nogen aktiviteter i dagligdagen (ADLs), mens skat-kvalificeret planer kræver, at forsikrede personer, der har brug for hjælp med to eller flere ADLs forsikrede. Der er syv typer af ADLs: badning, spise, overførsel (bevæger sig fra ét sted til et andet, såsom fra seng til stol eller fra stol til badeværelse), gå, gå til badeværelse, dressing og kontinens.

Hvem er dækket

Lang sigt pleje forsikring planer omfatte personer, der ikke betragtes som store risici af forsikringsselskaber på grund af dårligt helbred. Folk, der generelt ikke være i stand til at få lang sigt pleje forsikring omfatter personer, der allerede behov for eller ved hjælp af lang sigt pleje tjenester eller som allerede har brug for hjælp med ADLs eller som har en historie af slagtilfælde. Mennesker med dissemineret sklerose, Parkinsons eller Alzheimers sygdom, AIDS eller metastatisk kræft er ikke omfattet af LTC politikker.

Hvad er dækket

Der er forskellige typer af tjenesteydelser under LTC planer. Nogle omfatter faglærte pleje; hjemmegående tjenester; erhvervsmæssig, tale, genoptræning og fysioterapi; hospice pleje; og henstand pleje. Service og omsorg leveres i voksen dagtilbud centre, plejehjem og bistået levende faciliteter samt udgifter til transport og udstyr er omfattet.

Udelukkelser

LTC planer har flere udelukkelser. LTC planer dækker ikke pleje eller tjenester i forbindelse med alkoholisme, ulovlig narkotikamisbrug eller skader som følge af krig eller skader, der var selvforskyldt eller forsætlig. Pleje og tjenester leveret af familiemedlemmer og omsorg uden for USA, i offentlige faciliteter eller dækket af Medicare er også ikke betalt af Langtidspleje forsikring dækningsområder.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com