Hvordan du kan genbruge papir & Metal

04/19/2011 by admin

Hvordan du kan genbruge papir & Metal

Genbrug er nem, effektiv og gavnlig for miljøet. Mange materialer kan genbruges, men ender op på lossepladser hvor de aldrig blive genbrugt. Du kan leve et "grønnere" liv ved genanvendelse din husstand papir og metal materialer i dit hjem, i stedet for smide dem med resten af dit skrald. Alt det kræver er lidt planlægning og forberedelse fra din side til at deltage i dette øko-venlige aktivitet.

Instruktioner

• Se, hvis du allerede har en papirkurven i dit hjem. Byen papirkurve er normalt den samme størrelse som din skraldespande, men er en anden farve. Hvis du bor i en lejlighed eller rækkehus, check for at se, hvis du har et fællesskab, genanvende bin eller andet sted i kvarteret for dig at bruge.

• Sæt op genbrug kan i dit hjem ved siden af din skraldespand. Get genbrug kan der er en anden farve end skraldespand så du og andre i dit hjem kan skelne mellem to. Gør ikke linje genanvende kan med plastic affaldsjournal poser den måde du gør for din papirkurv. De fleste skraldeposer kan ikke genbruges.

• Brug genanvende kan kun til at smide væk, papir og metal materialer. Vask alle metal produkter før de sætter dem ind i den genanvende kan. Produkter, der indeholder gamle mad og væske kan ikke genbruges, så rene materialer først. Det samme gælder for papirprodukter. Derudover hvis papirprodukter indeholder tape, lim eller klæbemiddel stoffer, skal disse sektioner være revet af før kassering papiret ind i papirkurven.

• Bringe in-home papirkurven til din større skrald, eller din Fællesskabet garbage bin, og tømme indholdet. Byen indsamler de større placeringer, så du ikke behøver at tage de genanvendelige materialer til genbrug samlecentral. Men hvis du ikke har en papirkurven fra byen i dit hjem eller samfund, du nødt til at tage din genvundne skrald der selv.

• Call din lokale genbrug center til at finde ud af timerne, hvor det er placeret, og hvordan man kan gå om aflevering af genbrugsmaterialer, hvis du har brug at rejse der selv. Spørg, hvis centrum indsamler både papir og metal produkter.

Tips & advarsler

  • Gør det til en vane at se gennem din skraldespand at se, hvis nogen i dit hjem ved et uheld kastede ud af et papir eller metal produkt, der kan genbruges. Fjerne alle elementer fra papirkurven, som du finder, rense dem og kaste dem ind i den relevante genanvende bin.
  • Ikke alle metaller og papirprodukter kan genanvendes i din by. Kontakt din by genanvendelse center for at finde ud af hvilke ones skal udelades.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com