Protein Shakes til vægt tab patienter

03/29/2010 by admin

Protein shakes er drikkevarer, der er meget høj i protein, med den generelt protein fra soja eller æg produkter. De er ofte brugt af bodybuildere og sportsfolk, der er interesseret i at øge deres muskel masse. Protein shakes er undertiden annonceres som fremmer vægttab, og mindske kropsfedt. Således, vægt tab patienter kan være interesseret i eller tilskyndet til at tilføje protein shakes som en del af deres vægttab regime. Der er imidlertid ikke afgørende, kliniske beviser, der sikkerhedskopierer de påstande, at protein shakes kan hjælpe en person mister vægt.

Protein Shakes og vægttab

Ifølge Katherine Zeratsky, R.D. af Mayo Clinic, har protein shakes potentiale hindre vægttab, fordi de ofte er høj i kalorier. Protein shakes er traditionelt brugt af mennesker, der ønsker at få betydelig muskelmasse ved at koble deres vægt uddannelse workouts med forbrug af protein shakes at gøre muskel-bygning en smule lettere. Nogle mennesker er mere interesseret i at kaste overskydende pounds end muskelopbygning måske fejlagtigt tror, at drikke en protein ryste vil øge deres chancer for at tabe vægt.

Zeratsky siger, at det er mere fordelagtigt for et vægt tab patienten at spise protein-rige fødevarer, såsom spinat og laks, end at drikke protein shakes. Det anbefales, at de fleste voksne forbruge mellem 36 til 46 gram protein dagligt, og det kan nemt opnås ved at spise fødevarer med højt proteinindhold som en del af en afbalanceret kost. Det er unødvendigt for vægt tab patienter at indtage protein drikkevarer, da der ikke er nogen beviser på, at de er nyttigt at ens søgen efter at tabe ekstra vægt.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com