Naturlige måder at dræbe parasitter In-Home

10/21/2016 by admin

Parasitter kommer i forskellige former, og forårsage forskellige symptomer hos mennesker, men i sidste ende er parasitter kan forårsage betydelige skader på en persons helbred. At slippe af med parasitter kan være tricky, især hvis du er følsom over for de stærke medicin, der bruges ofte til at finde parasitære invasioner. Der er andre retsmidler, dog i form af naturlige og organiske stoffer, der kan bruges til at dræbe parasitter, uden at du behøver at forlade dit hjem. Du bør tjekke med en læge før du starter en parasit Rens, da det kan forårsage skadelige virkninger, afhængigt af dit helbred og andre faktorer.

Sort valnød skrog

Parasitter kan komme fra hvor som helst: luftbårne partikler, forurenet mad eller vand, og selv gennem dit kæledyr. Der er en serie af tre ingredienser, der skal bruges sammen for maksimal effektivitet. Først kaldes sort valnød skrog, og er lavet af avner af sort valnødder. Denne Rens er en naturlig anti-parasitære, og også giver din krop en god kilde til jod og chrom. Sort valnødder også bidrage til at øge ilt i blodet, som arbejder for at dræbe parasitter, og det kan hjælpe med at fjerne parasitter fra din tarme og tyktarm, fælles grobund for parasitiske organismer.

Nelliker og hvidløg

Nelliker og hvidløg er fremragende naturlige parasit mordere. De virker ved at dræbe æg af parasitter, som forhindrer dem i at fortsætte deres cyklus af infektion. De kan også hjælpe med at reducere dit ubehag niveauer i din fordøjelseskanalen, og Kryddernelliker har længe været brugt til naturligvis hjælpe berolige maven, reducere gas niveauer og fremme sund, regelmæssig afføring.

Malurt

Når du bruger malurt som en del af din parasit-drab Rens, brug det ikke til mere end fire på hinanden følgende uger, ellers det kan skade din krop. Malurt er meget effektiv mod giardia og børneorm eller spolorm parasitter, og mens i første omgang kan du føle værre mens du bruger det, vil det dræbe parasitter meget hurtigt. Det fungerer ved at svække og nedbryde membraner i deres celler, gennem et naturligt forekommende stof kaldet sesquiterpene laktoner. Dette er svarende til hvordan peroxid fungerer når det bruges til behandling af infektioner.

Brug

Når gør en parasit Rens, bruge alle tre af disse ingredienser sammen for maksimale resultater. Efter at have brugt dem for fire uger, stoppe, vurdere dine symptomer og Gentag din behandling igen, hvis nødvendigt. Du bør bruge denne rense én til to gange om året for at sikre, at kroppen forbliver sund og fri for parasitter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com