Lever med Diabetes do 's & ikke er

03/02/2010 by admin

Lever med Diabetes do 's & ikke er

Diabetes er en kronisk sygdom, der kan ramme når som helst i livet. For dem, der rammes med type 1 diabetes opstår diagnosen normalt tidligt i voksenlivet eller barndom. Dem ramt af type 2 diabetikere er tilbøjelige til at være i deres 40 ' erne eller ældre, selv om type 2 diabetes er mulige hos børn. Diabetes kan forårsage hjertesygdomme, slagtilfælde, nyresvigt, blindhed og neuropati. Det er bydende nødvendigt, at diabetisk leve en sund livsstil, der omfatter afbalancerede måltider og motion for at hjælpe med at bekæmpe komplikationer forbundet med diabetes.

Kulhydrater

Tæl kulhydrater, du spiser. American Diabetes Association anbefaler, at de fleste mennesker begynde ved at spise ca 45-60 gram kulhydrater til hvert måltid. Din diætist bestemmer den nøjagtige rækkevidde af kulhydrater, afhængigt af din alder, køn og fysisk aktivitet. Kulhydrater henvende sig til sukker inden for to timer for fordøjelsen, som kroppen bruger til energi.

Fedtstoffer

Begræns mængden af mættet fedt i din kost. Fordi sukker eller glukose påvirker evnen af kredsløbssygdomme, vil din læge foreslår at du begrænser rødt kød til tre gange om ugen og kun én gang i døgnet. Du skal holde med nonfat og fedtfattige mejeriprodukter, så godt. Undgå tilberedte fødevarer, der har mere end tre gram samlede fedt pr. portion.

Motion

Har plan om daglig fysisk aktivitet. Fysisk aktivitet sænker blodsukkeret og forbedrer funktionen af kredsløbssygdomme. Læger anbefaler, at diabetikere arbejder ud mindst 30 minutter, tre til fem gange om ugen. Kontroller, at du bære vand og mad med dig. Tjekke dit blodsukker, før og efter træning.

Alkohol

Undgå at drikke store mængder alkohol. Alkohol sænker blodsukkeret. Du kan have en til to drinks sammen med mad. Undgå alkoholiske drikkevarer med sukker blandere. Hvis du drikker øl, stick med let øl, der er lavere i kulhydrater. Undgå medicin, der indeholder alkohol.

Madplaner

Må ikke springe måltider. Det er vigtigt, at du spiser små mængder af kulhydrater hele dagen. Når du springe måltider, din krop kan opleve en sukker lav. Snacks er vigtigt. Overveje en snack mellem måltider, der er 15 gram kulhydrater. Forsøg ikke at bestanden på kulhydrater og spise dem alle på én gang. Afgørende for at styre dit blodsukker er afbalanceret måltid planlægning.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com