Hvordan til at lære om virkningerne af alkohol på hjernen

10/11/2010 by admin

Alkohol forringer dom, som kan føre til risikobetonet adfærd og dødsulykker. Langsigtede alkoholmisbrug kan forårsage skader på hjernen og andre organer, og kraftigt lejlighedsdrikkeri kan dræbe. Hvis du er en lærer, spejder eller Ungdom gruppeleder, kan der komme et tidspunkt, hvor du nødt til at diskutere farerne ved alkohol og dens virkninger på hjernen med din gruppe. Hvis du er forælder, er det meget sandsynligt, at du vil have denne diskussion. Men at vide, om virkningerne af alkohol på hjernen er ikke kun et emne for folk, der arbejder med teenagere. Det er også et emne til bekymring i sundhedssektoren indstillinger og på arbejdspladsen.

Instruktioner

• Bestemme spillestedet passer til din Gruppestørrelse. Hvis du underviser en mindre gruppe (færre end 10), kan en uformel atmosfære i et roligt sted være den bedste fremgangsmåde.

• Har en mere formel præsentation med en projektor og dias eller en PowerPoint-præsentation, hvis du vil tale til et klasseværelse på 15 eller derover.

• Kontakt din lokale politi, brand eller EMS-afdeling for støtte til en stor, formelle gruppe. Disse fagfolk beskæftige sig med mennesker, der lider under virkningerne af alkohol på en regelmæssig basis, og de kan være i stand til at give oplysninger til at hjælpe med din præsentation.

• Planlægge og forberede din diskussion. Du vil finde nyttige oplysninger sammen med illustrationer på National Institute on Alcohol Abuse og alkoholisme (NIAAA). Hvis du taler til et yngre publikum, har neurovidenskab for børn nyttige oplysninger rettet mod elementære og junior high studerende. Se ressourcer for links til disse websteder.

• Åbne med en introduktion, som du vil tale om virkningerne af alkohol på hjernen. Derefter give en kort beskrivelse af din præsentation. Fortæl din gruppe, hvorfor dette emne er vigtigt for dig. Hvis det er en lille, uformel gruppe, overveje at have gruppen sidder i en cirkel eller omkring en enkelt tabel. Hvis din gruppe er større og mere formel, har en projektor slide klar med dit navn og emne.

• Give en oversigt over virkningerne af at drikke. Et dias med statistik om drikke-relaterede dødsfald er nyttigt at præsentere en stor gruppe. Du kan finde disse statistikker på ovenfor indflydelse (Se ressourcer). Hvis du giver din tale til en lille gruppe, og du ikke bruger en projektor, har uddelingskopier for din gruppe.

• Tal om hjernens anatomi og hvilke regioner er specielt påvirket af alkohol og hvordan. Når du taler om, hvordan visse regioner af hjernen er forringet eller forsinket, Fortæl dit publikum hvad resultaterne af værdiforringelse betyder i reale termer. For eksempel, siger DontServeTeens.gov hjemmeside, at brug af alkohol bidrager til 300 teen selvmord om året. Ifølge en undersøgelse foretaget af tidsskrift for psykiatrisk forskning, blev alkohol eller andre rusmidler fundet i næsten 42 procent af voksne selvmord ofre. Tale om, hvordan mennesker under indflydelse af alkohol er mere tilbøjelige til at engagere sig i risikable seksuel adfærd, som kan føre til seksuelt overførte sygdomme.

• Tal om de langsigtede virkninger af brug af alkohol på hjernen. Webstedet NIAAA har en god artikel om de langsigtede virkninger af drukkenskab på hjernen (Se ressourcer).

• Efter du har dækket din sidste emne, give dit publikum en hurtig oversigt og giver mulighed for en spørgerunde.

Tips & advarsler

  • Hvis du giver en formel præsentation, og du bruger en projektor eller andre AV-udstyr, kom begyndelsen for at sikre alt er klar til at gå. Denne måde, vil du have tid til at reparere eller erstatte enhver defekt udstyr eller foretage ændringer i dine dias.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com