Kenacort bivirkninger

10/06/2010 by admin

Kenacort er et binyrebarkhormon, der bruges til at give lindring for hævede områder af kroppen og bruges i forbindelse med behandling af forskellige lidelser. Disse omfatter svær allergi, alvorlige hudproblemer, astma og gigt. Som med al medicin, er der nogle bivirkninger, der kan komme som følge af brug.

Almindelige bivirkninger

Som nævnt, er der nogle almindelige bivirkninger, der kan komme som følge af brug af Kenacort. Disse omfatter øget appetit, fordøjelsesbesvær, appetitløshed, øget nervøsitet og rastløshed. Disse bivirkninger opstår i kun et lille antal brugere, og de fleste brugere oplever lidt at ingen af de ovennævnte problemer.

Alvorlige bivirkninger

Desværre er der også nogle alvorlige bivirkninger, der kan komme som følge af brug. Nogle af disse symptomer omfatter blindhed, brændende eller følelsesløshed i stedet for indsprøjtning, en falsk følelse af velvære, hallucinationer, alvorlig mental depression, fejlagtige følelser af selvstændige stolthed eller forsømmelse, pludselige humørsvingninger, infektion på injektionsstedet, og hud nældefeber eller legioner.

Vigtige sikkerhedsinformationer

Fortæl din læge, hvis du har allergi eller har planer om at foretage radikale ændringer til din kost før du begynder behandling med denne medicin. Også konsultere din læge, hvis nogen af følgende omstændigheder gælder for dig: Hvis du er gravid, amning, eller hvis du har AIDS, HIV eller en svampeinfektion. Være opmærksom på, at kortikosteroider kan forårsage lidelser som skoldkopper og mæslinger i børn til at være mere alvorlige, hvis de forekommer i løbet af det stof cyklus.

Brug

For at undgå nogle af de ovenstående bivirkninger, er det vigtigt at bruge stoffet korrekt. Altid tage stoffet sammen med lægens ordrer og ikke overstiger doseringsvejledningen. Kenacort bør også altid taget med mad, enten en time før eller efter at have spist et måltid. Maveproblemer er mere tilbøjelige til at opstå, hvis du drikker alkoholholdige drikkevarer med stofbrug. Dosis vil være forskellige afhængigt af patienten, så kontakt din læge for yderligere oplysninger.

Advarsel

Hvis du oplever nogen af de ovenstående bivirkninger, bedes du straks kontakte en læge.

Hvis en overdosis forventes, hovedet direkte til skadestuen og informere en læge, at du kan være forgiftet.

Altid konsultere en læge før du begynder at bruge Kenacort til at sikre, at skik vil være gavnligt for din personlige forhold.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com