Epsom Salt & gigt

09/08/2010 by admin

Epsom Salt & gigt

Gigt er en type af gigt, som oftest rammer storetåen, men kan også præsentere i fødder, ankler og knæ. Når gigt ikke behandles ordentligt, kan smertefulde angreb forekomme, forstyrre din livsstil og potentielt forårsager skader på leddene og væv. Epsom salt kan være en effektiv behandling for gigt.

Årsager til gigt

Podagra skyldes overskydende urinsyre i kroppen, som forårsager krystaller form og indbetaling i leddene. Der er mange faktorer, der kan bidrage til risikoen for gigt, herunder overskydende kropsvægt, stillesiddende livsstil, og indtagelse af for meget alkohol og kød og fisk højt purinindhold.

Symptomer på gigt

Det mest almindelige symptom på gigt er smerter og hævelse i storetåen, fødder eller ankler, ofte om natten. Angreb kan vare flere timer eller dage og gentages med jævne mellemrum.

Epsom Salt

Epsom salt er et naturligt mineral, der består primært af magnesium og sulfat. Egenskaber af magnesium hjælper flush toksiner fra led og muskler, reducere inflammation og regulere elektrolytter, forbedre nervefunktion.

Epsom Salt til gigt

Epsom salt kan reducere hævelse og give lindring fra smerter forbundet med podagraanfald. Opløs 1 kop Epsom salt i et varmt bad og suge ramte områder i 20 til 30 minutter én til to gange om dagen, herunder om aftenen før sengetid. Må ikke indtages Epsom salt, medmindre anbefalet af en læge.

Andre hjem behandlinger

Andre effektive hjem behandlinger inkluderer opløftende berørte områder og at tage anti-inflammatoriske smertestillende midler såsom ibuprofen (Advil og Motrin) og naproxen natrium (Aleve). Moderat motion, administrere din vægt, at fjerne alkohol og begrænse forbruget af kød og skaldyr kan hjælpe styre og forebygge gigt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com