Hvad betyder Poison Ivy udslæt Look Like?

05/18/2011 by admin

Poison ivy er en plante, som de fleste mennesker gerne vil undgå. Svøbe af campingpladser og sommer getaways, poison ivy forårsager en ubehagelig og grimme udslæt i de fleste mennesker, der kommer i kontakt med det. Erkendelse af anlægget, og udslæt, at det forårsager i mennesker, kan være vanskeligt for dem, der aldrig har set en. Men forewarned er i dette tilfælde forearmed.

Poison Ivy

Poison ivy er en plante, der ofte smelter sammen med andre vinstokke eller ukrudt i underskoven. Mellem 6 og 30 inches høj hvis det vokser fra jorden, eller meget længere, hvis den vokser som en behåret vinstok op i et træ, har begge versioner af poison ivy stængler med tre blade. Dette har givet anledning til det almindelige mundheld, "foldere tre, lad det være."

Udslæt

De fleste mennesker, der kommer i kontakt med poison ivy vil udvikle en udslæt. Dette skyldes, at planten udskiller en olie, kaldet urushiol. Når en person rører poison ivy, vil denne olie obligation med personens hud og forårsage irritation og kløe, ubehagelig bivirkning af poison ivy udslæt.

Indledende udseende

Udslæt forårsaget af poison ivy er normalt rød og meget kløende. De første symptomer på det vises mellem én og to dage urushiol olie limning med personens hud. Det er imidlertid også meget vigtigt ikke at ridse det berørte hud for ikke at sprede udslæt.

Blærer

En dag eller så efter rødme og hævelse af den indledende udslæt, små blærer vil begynde at danne på udslæt. Skrabe disse blærer kan forårsage infektion, så en person lider af poison ivy skal sørge for ikke at gøre dette.

Varighed

Generelt vil en poison ivy udslæt kun vare omkring en uge fra den oprindelige hævelse og rødme. Dog, hvis området af huden, der påvirkes er relativt store derefter udslæt kan vare længere. Symptomerne vil ikke ændre selv, uanset hvor stor udslæt er.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com