Ofte stillede spørgsmål om Health Savings Accounts

12/26/2011 by admin

Sundhedssystemet forbrugerne søger lavere forsikringspræmier vælge høj-fradragsberettigede forsikringer planer. Kvalificeret high-fradragsberettigede forsikringer planer tilbyde forbrugerne en sundhed opsparingskonto eller HSA. Sundhed bankbog tillade investorerne til at bidrage penge til den konto, der er skattefri. Forbrugeren kan hæve penge til at betale medicinske omkostninger uden at miste den skattefri status.

Hvad forsikring planer betragtes som High-fradragsberettigede planer?

Forsikring planer kvalificere forsikret til at åbne en sundhed opsparingskonto, hvis planen selvrisiko er lig med $1.150 eller mere for en person, eller $2.300 eller mere for en familie, som i December 2010. Planen kan dække forebyggende pleje, såsom fysiske undersøgelser eller vaccinationer, inden fradragsberettiget og stadig kvalificere. Maksimale out-of-pocket udgifter til forsikrede lig $5.800 for en person eller $11,600 for en familie. Penge, der spares i et sundhed opsparingskonto kan bruges til at betale alle out-of-pocket udgifter.

Hvad er forskellen mellem en HSA og en FSA?

En sundhed opsparingskonto og en fleksibel udgifter konto eller FSA, tilbyde lignende ydelser for kontohavere. Enkelt kan få adgang til midler skattefrit til at betale for out-of-pocket udgifter til lægebehandling. Pengene gemt i et sundhed opsparingskonto hører til enkelt om hun taber forsikring eller ændres til en nonqualifying plan. Balancen tilbage i sundhed opsparingskonto i slutningen af året kan blive rullet til det følgende år. Fleksibel udgifter konti tilhører enkelt uanset forsikringsdækningen valgt eller fortsættelse af en forsikringspolice. Penge tilbage i en fleksibel udgifter konto kan ikke blive rullet og er tabt, hvis enkelt ikke bruger det i slutningen af året.

Hvad er bidrag grænser?

Enkeltpersoner og deres arbejdsgivere kan bidrage til en persons sundhed opsparingskonto. I December 2010 er det maksimale beløb, der kan være bidraget $3,050 for en person eller $6,150 for en familie. IRS vedligeholder en sidste-måneders-reglen for personer, som overgår fra én plan til en anden i løbet af året. Sidste-måneders-reglen kræver, at en person opfylder betingelserne for en bidrag grænse baseret på sin status på den første dag i den sidste måned i skatteåret. For skatteydere, der indgiver deres indkomst skat afkast baseret på kalenderåret, er denne dato December 1.

Hvad sker der med penge i en HSA, hvis ejeren forlader sit Job?

Når en person forlader sin nuværende arbejdsgiver, har han mulighed for at afbryde den aktuelle forsikring eller købe COBRA forsikring. COBRA forsikring fastholder den samme høj-fradragsberettigede dækning enkelt sted og fastholder en kvalificerende plan med henblik på sundhed opsparingskonto. Hvis enkelt tilegner sig nye high-fradragsberettigede forsikringer gennem en ny arbejdsgiver eller gennem et privat forsikringsselskab, berettiget han stadig til skattefordele for sundhed opsparingskonto. Hvis han erhverver nonqualifying forsikring eller har nogen forsikring, er skattefordele på kontoen tabt. I begge tilfælde tilhører penge ham.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com