Fælles hud parasitter

08/26/2011 by admin

Fælles hud parasitter

Hud parasitter er en plage, der påvirker både mennesker og dyr. Mens mest almindelige hud parasitter ikke ikke bære sygdommen, hjemmeside Emedicinehealth.com advarer om at, kan "skrabe kløende bider parasitter efterlade føre til infektion." Fælles hud parasitter er meget små og kan være vanskelige at få øje på.

Krop lus

Der er mange sorter af lus, der lever på epidermis af både mennesker og dyr. Krop lus påvirker almindeligt mennesker, der lever i usle og uhygiejniske forhold. Selv om mennesker, der lever i disse betingelser er påvirket af kroppen hovedlus hyppigst, er alle modtagelige. Ifølge Emedicinehealth.com, krop lus er normalt 3-4 mm lang og kan leve i op til en måned uden at gøre kontakt med en vært. Disse parasitter kan ofte findes bor i sømmene af tøj. To typer af lus, der lever på canine hud kaldes anopluras lus og mallophagas lus. Anopluras lus suger blod fra dyr, mens mallophagas lus tygge dyrets hud under fodring processen.

Væggelus

Væggelus er et fælles problem i mange store byer. De er ca 5 mm i længden og brun i farven. Væggelus er aktive om natten og bor i sømmene på madrassen. De overleve ved at fodre ned af menneskers og dyrs blod og kan leve i op til et år, æglæggende mellem 200 og 400 æg ad gangen. Væggelus kan ikke kun invadere individuelle boliger, men har også været kendt for at angribe offentlige bygninger såsom hospitaler og biografer. Bed bug bider er meget kløende til følsomme individer.

Mider

Mites are described by dog-health-handbook.com as, "Round insects that range from 0.3 to 0.6 mm in length." Mider påvirke både mennesker og dyr. Fnat er en type af mide, der almindeligvis påvirker mennesker. Emedicinehealth.com advarer om, at en fnat angreb kan spredes hurtigt og påvirke nogen. Fnat kan leve i op til 30 dage på en menneskelig vært. Denne parasit lægger sine æg under huden, forårsager en ubehagelig og langtidsholdbare udslæt. Mider er en fælles parasit blandt hunde. Nogle typer af mider kan svække en hunde immunsystem ved bidende.

Lopper

Lopper er en gene for mange pets og deres ejere. De er små parasitter, der lever på huden af katte og hunde. Dog-health-handbook.com describes fleas as being between 1.3 and 1.33 mm in length. Deres bid kan forårsage sever kløe, hvilket kan føre til hårtab på hunde og katte, og de er kendt for at springe fra et dyr til et andet.

Flåter

Flåter lever af blod fra både mennesker og dyr. Healthlinkbc.ca hedder det, at "tæger findes i skovområder og højt græs." Når flåter feed, borede deres hele hovedet ind i huden af værten. Flåtbid kan være kløende, men uskadelige, men i nogle tilfælde flåter spredes Lyme sygdom.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com