Hvordan er tandpasta lavet?

06/21/2010 by admin

Hvordan er tandpasta lavet?

Kort historie af tandpasta

Vi bruger tandpasta hver dag, men aldrig give mange tanker til historien om det, eller hvad er involveret i produktionen af tandpasta. Mens mennesker har renset deres tænder i tusinder af år med elementer fra jorden fiskeben pimpsten og sand, tandpasta, som vi kender blev det først udviklet i midten af 1800-tallet. Når tandpasta blev første gang præsenteret for offentligheden, var det tilgængeligt i glas. I slutningen af 1800-tallet var tandpasta pakket i tuber. Det var først i 1934, at American Dental Association først udrakte standarder opfyldes i produktionen af tandpasta.

Moderne ingredienser

Tandpasta indeholder flere forskellige nødvendige ingredienser. Først er et ringbind, som hjælper med at holde de andre flydende og faste ingredienser sammen. Dette påvirker udseendet af pastaen. To eksempler på bindemidler er natriumalginat og aluminium magnesiumsilikat, selv om der er flere andre.

En slibende som kridt, blødgjort silica eller bagepulver er også i tandpasta. Nogle pastaer omfatter mere end én type af slibemidler.

En skummende sammensatte eller "sudser" er den ingrediens, der gør tandpastaen skum under brug. Det er den sudser, der hjælper rene partikler fra tænderne. Den mest almindelige sudser er natrium lauryl sulfat. To mere fælles ingredienser er fugtighedsbevarende midler, som holde tandpasta fugtig og give det en sød smag og aroma, som mynte eller kanel.

Fluor er en afsluttende ingrediens, som næsten alle tandpasta har med natriumfluorid er den mest almindelige. Vand er også brugt i den endelige produktionsproces, såvel som et konserveringsmiddel, der beskytter tandpasta fra udvikling af bakterier. Natrium benzoate er et konserveringsmiddel, der ofte anvendes.

At sætte det hele sammen

Alle de ingredienser, der går i tandpasta er vejes. Dette hjælper Sørg for, at forholdet mellem ingredienserne er nøjagtig. Ingredienserne er derefter sætte ind i en stor moms skal blandes. Moms holder nok af blandingen til at gøre 10.000 rør af tandpasta i 4 ounce størrelse. Mens ingredienserne blandes, er rør sat ind i en forsamling, hvor de er støvsuget og blæst med højt lufttryk. Denne proces sikrer, at rørene er sanitære. Udjævnede slutningen er pegede ned, og den brede ende er åben skal udfyldes. Rør forbi en anordning, som optisk Kontroller dem for at sikre de er korrekt justeret, og roterer dem om nødvendigt. De passerer gennem fyldemaskine hvor en pumpe nedstammer ned og fylder røret. Så de bevæger sig på at være krympede og forseglet lukke. På dette punkt får de også et stempel med angivelse af hvor og hvornår de blev produceret.

At en butiksfacade

Når rørene er forseglet og stemplet, er placeret i de lille pap containere. Mange tandpasta producentens stadig gøre dette sidste trin i hånden. Prøver af partiet er også taget til kvalitetskontrol, hvor de er tjekket for deres produktionskvalitet. Hvis partiet passerer, er de boxed og sendt til butikkerne.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com