Om American Health Care statistik

08/26/2011 by admin

Det amerikanske sundhedssystem er en af mest dyre i verden, Ifølge Verdenssundhedsorganisationen, og USA er det kun rige, industrialiserede nation, der ikke har en universel sundhedspleje system på plads, ifølge Institute of Medicine af National Academy of Sciences.

Overvægt og fedme

Ifølge Centers for Disease Control og forebyggelse er to tredjedele af amerikanske voksne enten overvægtige eller fede. Over 72 millioner amerikanere er fede, eller 33 procent af befolkningen, som i 2009. En 2009 undersøgelse foretaget af CDC og RTI International fandt, at de økonomiske omkostninger af fedme i USA i 2008 var $147 milliarder om året fedme fører til sundhedsmæssige konsekvenser som hjertesygdom, Type 2-diabetes, kræft, forhøjet blodtryk, højt kolesteroltal, slagtilfælde, søvnproblemer, leversygdom og gigt.

Levealder

Ifølge CIA Factbook gennemsnit levealder i USA i 2008 78 år. Denne levetid antallet rangeret 47th i verden.

Sygesikring

Ifølge CDC var antallet af amerikanerne under 65 år gammel uden sygeforsikring i 2008 43,6 millioner, 17 procent af den samlede befolkning. 65 procent af disse personer havde private sygeforsikringer. I 2008 blev 20 procent af amerikanerne i alderen 18-64 uforsikrede; 68 procent af denne gruppe haft privat sygeforsikring; og 13 procent af disse personer var forsikret gennem en plan for folkesundheden. For børn under 18 år var 9 procent forsikret i 2008; 58 procent havde privat sygeforsikring; og 34 procent var på en plan for folkesundheden.

Motion

Fra 2008, 32,5% af voksne i USA har deltaget i regelmæssige fritid fysisk aktivitet, og 36 procent af voksne deltage ikke i nogen fysisk aktivitet. Hunner er mere tilbøjelige end mænd til at få regelmæssig motion, og et flertal af amerikanerne udøver ikke nogen kraftig fysisk aktivitet.

Health Care omkostninger

Ifølge National Center for Health Statistics, ud af alle sundhedspleje omkostninger i USA i 2005, blev 36 procent betalt af privat sygeforsikring; 35 procent blev betalt af den føderale regering; 11 procent blev betalt af statslige og lokale regeringer; og 15 procent blev betalt af direkte betalinger. I USA bruger dobbelt så meget på sundhedsudgifterne pr. person end noget andet land, Ifølge National Center for Health Statistics, og 75 procent af alle sundhedsudgifterne bruges på patienter med kronisk, kan forebygges sygdomme som sukkersyge, fedme og forhøjet blodtryk.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com