Hvordan til at droppe en Jean størrelse

10/15/2011 by admin

Hvordan til at droppe en Jean størrelse

Jean størrelse er måske kun overgået af skalaen med hensyn til måling af fremskridt i dit vægttab. Intet er mere opmuntrende end at vågne og forsøger at sætte på din yndlings par jeans kun at lære, at de er en smule mere LUN, end de plejede at være. Den gode nyhed er, at du ikke nødt til at haste til butikken for at modstræbende købe en større par; et par enkle metoder vil tage de ekstra pounds off på ingen tid.

Instruktioner

• Justere din kost. Motion er vigtige, men med din ernæring, du har magt til at ændre straks. Vigtigste er at erstatte slik og fede junk fødevarer med sundere valg; denne måde, du vil ikke føle sig fortabt. Frihedsberøvelse kan arbejde på kort sigt, men det er ikke nemt vedligeholdt og du vil være mere tilbøjelige til at gå tilbage op en jean størrelse, når du afslutter slankekure. Ændringerne, der behøver ikke at være voldsomt. For eksempel, vælge yoghurt i stedet for cheesecake og vælge en grillet Kyllingesalat i stedet for en cheeseburger.

• Begynder en øvelsesprogram. Du behøver ikke at bryde din ryg hver session. nøglen er at bevare kontinuiteten. Walking er en fantastisk måde at brænde kalorier, plus det fungerer godt for clearing dit hoved. Når du vælger en rute, kigge efter en lille hældning for at brænde mere fedt. Eller hvis du på et løbebånd, en 20 graders indstilling vil også arbejde.

• Stick til din rutine. Hvis du går glip af en dag eller to, ikke få på dig selv og erklære en indsats for at slippe en jean størrelse over. Vigtigste er at holde på den. Ligesom junkfood sætter gradvist pounds på din midten af afsnittet, vil regelmæssig motion gradvist tage dem ud. For eksempel, når du spiser en pizza, få ikke du straks 20 pund; Det er en kumulativ virkning. Det samme ringe sandt med at miste flab omkring din talje, idet processen er langsomt, men sikkert effektiv.

• Holde jeans i skabet, indtil du er i slutningen af din plan, men lang, der kan være. En god tommelfingerregel er at vente mindst en uge. I en vis forstand er det det samme princip med vejer dig selv, når du forsøger at tabe sig, at du ikke skal gøre det hver dag, lest du blive modløs. Giv dig selv tid til at slanke sig ned og komme ind i disse mindre jeans.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com