Hvad er den fælles Kommission om akkreditering?

06/25/2010 by admin

Den Blandede Kommission er en nationalt anerkendte organisation, der giver akkreditering og certificering status til en lang række sundheds organisationer. For at opnå den fælles Kommission guld blåstempling, skal en organisation påvise overholdelse af alle Kommissionens sundhedspleje standarder.

Manualer

Hver type af sundhedspleje organisation har en manual med hundredvis af standarder der den blandede Kommission har besluttet på at være den højeste kvalitet sundhedspleje.

Bedste praksis

Den Blandede Kommission anmeldelser hele tiden bedste praksis for sundhedspleje, der vil optimere patientbehandling. Kommissionen indarbejder disse praksis i de standarder, som det håndhæver.

Periodiske on-site undersøgelser

Fælles Kommissionen vurderer hver organisations overholdelse gennem uanmeldte syn, i hvilken de udfører direkte observationer, data analyse og personale interviews.

Periodiske performance anmeldelser

Den Blandede Kommission kræver også årlige periodiske performance anmeldelser. Organisationen skal gennemgå og vurdere dets overensstemmelse med de fælles Kommissionens standarder og forelægge en rapport direkte til den blandede Kommission.

Akkreditering status

Hvis en sundhedspleje organisation opnår den blandede Kommission guld segl af godkendelsesstatus, betyder det, at det villigt sætter patientens helbred og sikkerhed først ved at overholde den fælles Kommission høje standarder for pleje.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com