Om Absorption af organiske stoffer i spildevand

09/16/2011 by admin

Om Absorption af organiske stoffer i spildevand

Organiske materialer indeholder kulstof. Når organisk materiale er tilføjet for at spilde vand, de er absorberet. De fleste spildevand er genanvendt af et rensningsanlæg, men nogle organisk stof forbliver i vandet vi genbruge.

Historie

I 1986 vedtaget Kongressen den sikkert drikkevand Act, som overvåger de typer og niveauer af organiske materialer i vores drikkevand. Fordi spildevand ofte blander med kilderne til vores drikkevand, ende vi med spormængder af receptpligtig medicin, giftige kemikalier og andet organisk materiale i vores drikkevand.

Misforståelser

Organisk stof er ikke nødvendigvis giftigt. Organisk stof er simpelthen nogen sammensatte eller element, der indeholder kulstof. Når naturligt organisk materiale i jord er absorberet af spildevand, har det ikke en negativ effekt på vores vand butikker. Den negative årsag til giftstoffer i vores vandkilder er ofte forårsaget af dumping, forkert bortskaffelse af kemikalier og giftstoffer og forurening.

Fordele

Der er positive aspekter til organisk stof opløses i vand. De fleste af det organiske materiale kommer fra døde og rådnende organismer, som ikke er skadelige for vandet. Nogle organismer kan bruge det organiske materiale for energi. I moser og sumpe, hvor indbyggerne stole på skumle vand at skjule for sikkerhed, er det den høje koncentration af organisk materiale, der giver den brunlige nuance til vandet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com