Hvor mange kalorier har du brænde løfte vægte?

01/22/2012 by admin

Vægtløftning er ikke den mest tid-effektive måde at brænde kalorier, hvis dit mål er blot at tabe nogle pounds. Men der er måder at drage fordel af vægtløftnings fordele---øget muskelstyrke og tone--- og brænder en masse kalorier i processen. Hvis du arbejder i et fitnesscenter, bliver alt det udstyr, du skal bruge ved hånden. Hvis du planlægger at udøve derhjemme, kan du sammensætte en kalorieindhold-brænding rutine med kun en lille investering i udstyr.

Power løfte træning

Du tilføje flere størrelse og bulk til dine muskler ved at løfte tunge vægte. En kraftig hejse træning med vægte på toppen af din træning kapaciteter vil brænde 275 til 300 kalorier pr. time, ifølge fitday.com. Selv om en bodybuilding rutine vil opbygge styrke og tone, er det krævende og ikke specielt tid-effektive hvis brænder kalorier er dit primære mål. For eksempel, vil kører i en relativt langsom 12 minutter per mile tempo brænde omkring 35 procent flere kalorier.

Moderat vægtløftning rutine

Mindre krævende træning med lettere vægt og flere gentagelser pr. øvelse vil sandsynligvis være lettere at vedligeholde, især hvis du er i de tidlige stadier af en workout regime. Sådan en rutine er imidlertid endnu mindre effektiv tid til at brænde kalorier. Du vil sandsynligvis brænde ca. halvt så mange kalorier med en let til moderat vægtløftning træning som du ville med en bodybuilding rutine.

Circuit træning

Circuit træning er en kombination af aerobe motion og vægttræning, designet til at øge styrke og fitness--- og brænder en masse kalorier i købet. Du kan bruge lettere at administrere vægt niveauer, eller omkring 75 procent af beløbene, du vil bruge til en bodybuilding træning, og du får en hjerte-kar-træning, også. Det kaldes kredsløb uddannelse fordi inddrivelse tid fra en serie af vægtløftning bevægelser er fyldt med nogle form for aerob motion, såsom stepmaskine, rope skipping eller jogging, at udfylde hver serie er et kredsløb. En god træning indeholder to eller tre 15-20 minutters kredsløb; du vil brænde 500 til 600 kalorier pr. time, hvis du opretholde et udfordrende tempo.

Udstyr

Du skal have noget at give aerobe motion. Et løbebånd eller stepmaskine maskine er fantastisk, men du kan også bruge noget så simpelt som en standard skridt eller et sjippetov. Hvis du planlægger at udøve i din kælder, for eksempel kan trapper ned til din træning område fordoble som din aerobe motion "maskine." Det er rart at have en vægt maskine, men den mest enkle kredsløb uddannelse, alt hvad du behøver er en bænk og et sæt håndvægte. Fordi du skal nok bruge forskellige vægte for forskellige øvelser, kan det være fornuftigt at købe et par justerbare håndvægte, der lader dig ændre beløbet vægt uden at bremse din rutine. Du kan finde justerbar håndvægte på discount varehuse for mindre end $70.

Rutine

For de mest grundlæggende kredsløb-træning rutine, vægtløftning øvelser består af en biceps curl, en kiste eller bænkpres, en overhead press, abdominal crunches og squats med kalv rejser bruge håndvægte, ifølge ivannikolov.com. Vægten for hver øvelse bør være på et niveau, som du kan gøre mindst 10 gentagelser, men ikke mere end 12. Begynde med en warmup---gymnastik eller lys kører i stedet for tre til fire minutter. Begynde kredsløbet ved at flytte op og ned skridt for 50 skridt eller omkring to minutter. Ændre start benet halvvejs igennem. Gå hurtigt til biceps curl, derefter tilbage til trin to minutter. På squats, holde håndvægte på dine sider og bøjning i knæene indtil lårene er parallelle med gulvet. Ret dine ben og stige helt op på tæerne før han vendte tilbage til udgangspositionen. Tilbage til de skridt, derefter bænkpres, efterfulgt af de abdominale crunches, holde håndvægte med armene foldede over brystet, og efterbehandling med overhead tryk. Gentag derefter kredsløbet. Design din øvelse kredsløb, så du skifte øvre og nedre kroppen øvelser i mellem den aerobe rutine.


Relaterede artikler

© 2018 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com