Supplere middel mod tør revnet hud

01/18/2012 by admin

Som du alder, udvikler cellestruktur af huden små utætheder, forårsager huden til at blive tyndere, mindre kompakt, og mindre i stand til at bevare fugten. Med mindre fugt gemt, kan din hud bliver tør og skællet. Ud over at bruge fugtighedscreme, kan kosttilskud hjælpe med at lette symptomerne på tør, kløende og skællet hud. Konsultere din læge før tilføje en tør hud supplement til din kost.

Boost Omega-3 niveauer

Hørfrø indeholder store mængder af komponenter kaldes omega-3 essentielle fedtsyrer. Disse fedtsyrer kan hjælpe mange hudsygdomme, herunder tørhed og afskalning. Din hud er en afspejling af typerne af mad, du spiser. Fordi den typiske amerikanske kost mangler i de afgørende fedtstoffer i hørfrøolie, giver det mening at tilføje hørfrø supplement til din sundhed regime. Kig til frisk, koldpresset, nedkølet hørfrøolie pakket i en mørk glasflaske, fundet i de fleste helsekostforretninger. Tage en spiseskefuld af olie hver dag. Mix i 8 ounces juice at gøre det mere behageligt smagning. Du bør begynde at mærke resultater i et par måneder. Hørfrø er også tilgængelig i kapsel form--Sørg for du følge dosering vejledningen på flasken grundigt.

Fedtsyrer

Forbedre udseendet af tør hud ved at tilføje en natlysolie olie supplement til din sundhedsplan. Som hørfrø indeholder natlysolie olie gavnlige mængder fedtsyrer. Disse er indeholdt i de lille, rødbrun frø fra planten. Evening primrose olie indeholder en meget gennemtrængende form af gamma-linolensyre, et stof, der hjælper med at mindske betændelse i huden og kan være særligt nyttigt, hvis du lider af eksem. Søger kæmpenatlysolie kosttilskud i helsekostforretninger, og følg dosering instruktioner omhyggeligt.

Kost og fordøjelsen

Tør hud kan ofte være et tegn på et internt problem, såsom dårlig fordøjelse. Stimulere processen med omsætning (sammen med udrensning leveren) hjælper med at fjerne affaldsstoffer, der kan forværre problemer med tør hud. Bitre urter, såsom ensian, hjælper leveren fungerer korrekt og forbedrer fordøjelsen. Endivie og radicchio salater forbruges i begyndelsen af et måltid kan hjælpe med at stimulere leveren og øge fordøjelsesprocessen. Uddrag af ensian fungerer på stort set på samme måde ved at hjælpe kroppen skille sig af toksiner. Til behandling af tør hud, tag 10 dråber af tinktur tre gange dagligt før måltider.

En anden vigtig overvejelse er at se på mængden vand du spiser hver dag. Det første skridt til at lindre tør hud er at holde det sundt og fugtig. Optimalt, du bør sigte mod at drikke mindst otte 8 ounce glas vand på minimum pr. dag.

Før du føjer et tillæg til din tørre hud behandlingsplan, konsultere din læge.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com