Måleskalaen for smerte

01/19/2012 by admin

Måleskalaen for smerte

Smerter vurdering gør det muligt for læger at forstå arten og graden af patientens smerter og til at træffe afgørelse om den rette behandling, ifølge Beth Israel Medical Center's HealingChronicPain.org hjemmeside. Et udvalg af smerte måling skalaer findes for at hjælpe patienterne artikulere deres smerte niveauer.

Visuel Analog skala

En visuel analog skala eller VAS, satser patientens smerte som et punkt på en graf, ifølge Smerteforskningscenter på University of Utah.

Verbal Rating Scale

En verbal rating scale eller VRS, spørger patienter til at beskrive deres smerte i ordene. Den Smerteforskningscenter lister en 5-punkts skala fra "ingen smerter" til "meget svære smerter" som et eksempel.

Numerisk Rating Scale

Patienter bruger en numerisk rating scale eller NRS, til at tildele et nummer til deres smerte niveau, ifølge den Smerteforskningscenter.

EPCA-2

EOrthopod hjemmeside nævner ældre smerte pleje vurdering eller EPCA-2, som en målestok for patienter, der ikke kan tale. Sundhedsprofessionelle Vurder facial gengivelser og legeme sprog på en skala fra 0 til 4.

Andre metoder

Andre typer af skalaer bruge billeder af ansigtsudtryk, tallene i et gitter af kasser eller ratings af smerters indvirkning på daglige opgaver.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com