Hvorfor bør folk stoppe med at ryge?

12/04/2011 by admin

Rygestop er en af de bedste ting du kan gøre for at forbedre din sundhed. Der er mange produkter på markedet, som kan aide i rygestop, såsom nikotintyggegummi, plastre og selv naturlægemidler cigaretter. Sparker vanen bliver betydeligt mindske risikoen for negative sundhedsmæssige betingelser, der kan opstå som følge af rygning.

Det er dyrt

Afslutning rygning vil ikke kun forbedre dit helbred, men vil det også forbedre din bank balance. Cigaretter gennemsnitlig på omkring $6 per pakke, og ifølge Drugabuse.gov, gennemsnitlige rygeren ryger ca. 30 cigaretter om dagen. Det er $82 om ugen brugt på rygning.

Negative sundhedsmæssige risici

Ifølge Centers for Disease Control og forebyggelse, siden 1964, er 12 millioner amerikanere døde af rygning-relaterede sygdomme. CDC også, at ryger skader hvert organ i din krop, og kan forårsage mange forskellige kræftformer.

Hygiejne

Ikke blot vil ryge gøre din ånde ildelugtende, men det kan også plette dine tænder. Ifølge Perio.org, kan rygning også forårsage tyggegummi sygdom, hvilket kan føre til permanent tandtab.

Mindsker passiv rygning

Mødre, der røg kan have babyer, der fødes med astma, eller de kan have små børn, der udvikler astma fra passiv rygning. Rygestop vil ikke kun forbedre din sundhed, men også kan forbedre sundheden for dine børn og andre omkring dig.

Fakta

Halvtreds procent af high school-elever har prøvet at ryge, og 10 til 11 millioner unge voksne aldre 12 til 18 bor i en husstand med mindst én ryger, Ifølge statistikker fra CDC.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com