Overgangsalderen & væskeophobning

12/04/2011 by admin

De fleste kvinder har enten hørt skrækhistorier om overgangsalderen eller omvendt, hvor fantastisk det er at være hævet over den tid, når du har at gøre med menstruation og graviditet bekymringer. Men hvis sandheden være kendt, lidt af hvert er sandt. Overgangsalderen kan være risikabel. For nogle kvinder er det glat-sejlads; for andre, ikke så meget så. Tingene ændrer sig; krop ændringer og nogle gange ikke til bedre.

Hormoner Skift

Før peri-overgangsalder fungerer din krop som det skal. Du har de korrekte mængder af hormoner, som du har brug for at opretholde og indføre en sund reproduktiv system. Dit hår og hud er sunde, fordi østrogen løbe gennem kroppen. Og derefter... hormonerne Skift, din krop begynder at lukke sin butik og du mærke en forskel i din krop. Din vægt kan ikke ændre, men du vil måske bemærke en ikke-så-subtil fortykkelse i din midten af regionen og du kan føle og se, hævede og oppustede.

Østrogen overspænding

Ifølge Dr. Charles Tiff, associate professor i medicin på Boston University School of Medicine, kan hævelser og væskeophobning være resultatet af svingende hormoner. Når der er en stigning i østrogen produktion, resulterer dette i produktionen af aldosteron. Aldosteron er et hormon, der beder om nyrerne til at fastholde vand. Beholdt væske har tendens til at indsamle i mave og bryster.

HRT

Væskeophobning i menopausale kvinder kan også være forårsaget af undergår hormonbehandling (HRT). Hvis du tager HRT og væskeophobning virkelig skaber du et problem og gør dig utilpas, Dr. Susan Lark, direktør for PMS og overgangsalder selvhjælp Center i Los Altos i Californien og forfatter af Præmenstruelt syndrom selvhjælpsbog og overgangsalderen selvhjælpsbog, anbefaler, at du spørge din læge til at sænke din dosering.

Dr. Weed rådgivning

According to Susan S. Weed and Project-Aware.com, fluid retention may very well be a sign that there is a weakness in your kidneys and adrenal glands as well as a problem with your circulation or even your heart. Ukrudt bemærker, at hvis du har en tendens mod oppustethed, nyrerne har at arbejde ekstra hårdt og i processen bliver trætte og ikke gør deres job. Hun anbefale ikke at tage diuretika at slippe af med overskydende væske, da dette kan nedbryder kalium, som kan føre til porøse knoglesygdom (osteoporose). Weed påpeger også, at for meget C-vitamin kan understrege nyrerne, hvilket resulterer i væskeophobning. Hun anbefaler at tage urter såsom enebær, Dong quai, astragalus, uva ursi og vitamin B6 og ascorbinsyre (C-vitamin) at øge den flydende output. Men sørg for, som nævnt tidligere, at du ikke tager for meget C-vitamin becauset hans kan give bagslag på dig. Konsultere din læge om, hvor meget du skal tage.

Spisevaner

Overveje at ændre dine spisevaner. Spise agurker, druer, korn, kan vandmelon og asparges hjælpe dig med at slippe af med nogle af denne væske. Undgå at spise selleri eller persille og drikke sort te og kaffe, fordi disse elementer kan bidrage til væskeophobning. At reducere dit saltindtag vil hjælpe.

Urter

Nogle har haft succes med at reducere væskeophobning ved hjælp af naturmedicin. Overvej at bruge Dong Qaui, som efter sigende har en vanddrivende resultat og lindrer oppustethed. Det øger urin. Tinktur af mælkebøtte toner og nærer nyrerne og fjerner overskydende væske fra kroppens celler. Det er også sigende god til lever og binyrer og bistår hormoner, at gøre overgangsalderen overgangen nemmere.

Æteriske olier

Æteriske olier siges at reducere væskeophobning. Dem, der er nyttige er geranium, rosmarin, lavendel, enebær og cypres. Du kan bruge dem som en mundskyl eller lægge dem i en vaporizer eller i en komprimere. Olierne kan også bruges samtidig at få en massage. Drop nogle olie i dit badekar vand eller bare indånder nogle af duften, og dette kan hjælpe.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com