Hvad betyder bromerede mel?

11/30/2011 by admin

Hvad betyder bromerede mel?

Bromerede mel er mel, som er behandlet med et kemisk iltningsmiddel kaldet kalium bromat. Nogle bagere foretrækker bromerede mel, fordi det producerer glutinous dej, der udholder grundig behandling. Bromerede mel er et muligt kræftfremkaldende stof, som er forbudt i mange lande.

Attraktive brødprodukter

Mange fast-food virksomheder bruge bromerede mel til at forbedre udseendet af deres bagværk. Rolls lavet med kalium bromat stige højere og vise en finere crumb end brød lavet uden tilsætningsstoffet.

Sundhedsrisici af kalium bromat

Kalium bromat i bromerede mel kan være giftige for de endokrine kirtler og forårsage skader på nyrerne, herunder kræft, ifølge en gennemgang i oktober 2013 spørgsmålet om "Kræft." Selv om revisionen fastslår, at kalium bromat synes at fremme udviklingen af kræft i store doser på mere end 125 milliardtedele, har det internationale agentur for kræftforskning klassificeret kalium bromat som klasse 2B kræftfremkaldende hos mennesker, hvilket betyder, at det kan possily forårsage kræft.

Bromerede mel forbud

Kalium bromat er et forbudt som mel og tilsætningsstoffer i Canada, Storbritannien, Europa og andre dele af verden. Staten Californien kræver advarselsmærkater på bagværk indeholdende bromerede mel. Den amerikanske Food and Drug Administration tillader standardiseret niveau af kalium bromat i mel i mængden af 20 milliardtedele, ifølge 2010 udgave af "Food Engineering og ingredienser." Selv om dette beløb er acceptabel, rådgiver FDA bagere til frivilligt at reducere eller eliminere brugen af kemikaliet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com