Behandlinger for alkoholholdige Pellagra

07/13/2010 by admin

Alkoholiske pellagra er en tilstand, som ses hos kroniske alkoholikere over en periode. Pellagra skyldes mangel på niacin i kosten, eller i tilfælde af kroniske alkoholikere, det er forårsaget af malabsorption af vitaminer og mineraler. De tre indikatorer for pellagra er dermatitis, diarré og demens. Uden ordentlig behandling for alkoholholdige pellagra, kan resultatet være død.

Medicin

Mundtlige niacin eller nicotinamid gives til patienter, der udviser symptomer på pellagra. Tilstanden er ofte kun en af konsekvenserne af fejlernæring, og der er ofte andre vitaminmangel. Ændre kosten er ofte ikke nok at vende symptomerne på pellagra. Behandling med nicotinamid er i øjeblikket den eneste medicin givet for alkoholholdige pellagra.

Kost

Kostændringer er foreslået i forbindelse med pellagra medicin effektivt gendanne kroppen tilbage til en sund tilstand. Underernæring er udbredt i alkoholiske patienter af mange grunde. Alkoholikere rapportere et tab af appetit i fremskredne stadier af at drikke, og det er ofte årsag til fejlernæring. Det er vigtigt, at en kost for pellagra omfatter protein og en tilstrækkelig mængde af kalorier. Kød, nødder, mælk og grønne bladgrøntsager er inkluderet i den alkoholiske pellagra kost. Proteiner er afgørende for genopretning fra pellagra. Brewers tørgær kan øge mængden af niacin i kosten sammen med fuldkorn.

Alkohol Addiction behandling

Mens kost og medicin er en vigtig del af behandlingen for alkoholholdige pellagra, er fjerne alkohol og behandling for alkoholisme afgørende for genopretning. Fejlernæring er almindelig hos alkoholikere, hovedsagelig fordi ernæring og kost bliver mindre vigtig end alkoholforbrug for de fleste storforbrug.En behandlingsprogram og afgiftning kan være nødvendigt for visse alkoholholdige patienter. Pellagra er en ernæringsmæssige tilstand, der er forværret af alkoholforbrug. En effektiv behandling for pellagra skal omfatte en alkohol nyttiggørelse program.Indtagelse af alkohol forringer absorptionen af næringsstoffer, selv når en sund kost er fulgt. Alkohol effekter ernæring i et par vigtige måder. Alkohol kan påvirke kroppens evne til at regulere blodsukkerniveauet. Lavt blodsukker eller hypoglykæmi kan resultere i hjernevæv bliver frataget den energi, det kræver for at fungere korrekt.Alkohol kan også påvirke den måde at kroppen behandler fødevarer ved at beskadige cellestruktur. Når dette sker, er kroppen ikke længere købedygtig metabolisere, absorbere eller bruge de vitaminer og mineraler, der indtages. Når kroppen er i stand til at behandle de fødevarer, der giver niacin, kan en mangel opstå. For kroniske alkoholikere er at fjerne alkohol en vigtig del af stigende niacin i kroppen.Behandlinger for pellagra bør anvendes sammen til effektivt at gendanne niacin til kroppen og vende symptomer på betingelsen. Herunder fødevarer, der indeholder niacin og supplere kroppen med medicin for at gendanne niacin er effektiv, men kun hvis alkoholforbrug er elimineret, og kroppen er tilladt for at optage de næringsstoffer, der er leveret.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com