Ændre ledelsesfærdigheder for Hospital ledere

07/15/2011 by admin

Uanset hvilken type organisation, du føre, forandringsledelse færdigheder kan være vanskeligt at erhverve. I en hospital og sundhedspleje miljø, kan ændringer være vanskelige at gennemføre fordi personale, læger og sygeplejersker kan blive forankret i standard hospital drift protokoller og procedurer.

Ændre forvaltningsplanlægning

Change management planlægning er, hvad der skal gøres, før ændringen er implementeret og eksekveret. Dette trin omfatter fordele til ændringen, at finde ud af hvilke organisatoriske buy-in skal du udføre ændringen, udfører en klarhedsstatus for at afgøre, hvordan klar organisationen er på det aktuelle tidspunkt at vedtage en ændring og endelig planlægning for modstand og hvordan det vil blive forvaltet. Modstand, især på hospitaler, kan være vanskelige at håndtere, og det kan fremkalde en frygt for at miste kontrollen. Det er vigtigt at først identificere centrale interessenter, der vil blive berørt af ændringen, og forberede dem først og udstyre dem med de fleste oplysninger.

Ændre gennemførelsen

Gennemførelse af ændringen er den fremmest vigtigt faktor i forandringsledelse. Dit første skridt bør udvikle en kommunikationsplan at skitsere strategisk hvordan du vil kommunikere, til hvem og Hvornår. Gennemføre den ændring management kommunikationsplan trin for trin, at skabe en kontrolliste, hvis du skal.

Maintaing ændringen

Det er vigtigt at tilbyde løbende uddannelse og en central ressource for folk at gå til, når de har spørgsmål om ændringen. Dette er en del af gennemførelsesproceduren. Hvis du kan være ansigt af ændringen og dens eneste communicator til naturligt at oprette dig selv som leder og primære kontaktperson. Aktivt lytte til den indledende modstand og planlægge en Opfølgningsmeddelelse til at binde off den lave indledende implementering.

Ændre forstærkning

Finde ud af, hvordan du bedst kan måle fordelene ved din ændring program. Forsøge at pejle efter Skift miljø mod før Skift miljø til at begrunde ændringen. Fortsætte med at tilbyde træning, administrere modstand i en igangværende måde og identificere huller i de foranstaltninger, der træffes som følge af ændringen, gode eller dårlige.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com