Hvordan man kan Give et nyfødt spædbarn CPR

10/24/2011 by admin

Hvordan man kan Give et nyfødt spædbarn CPR

Nyfødte CPR er mere præcist kaldes neonatal genoplivning. Det er den procedure, der følges, når en baby er leveret og undlader at trække vejret på sin egen. Alt personale, der arbejder i levering ventesale, neonatal intensivafdelinger, første responders og de involverede i out-of-hospital leverancer er forpligtet til at lære og vedligeholde certificering i neonatal genoplivning.

American Academy of Pediatrics og American Heart Association sætte standarder for neonatal genoplivning. Disse to organisationer uddanne instruktører og udstede certificering dokumenter at Kontroller overensstemmelsen.

Instruktioner

Neonatal genoplivning

• Vurdere tilstanden af nyfødte. Hvis nyfødt gispende eller ikke trække vejret og ikke reagerer på livlig gnidning og tørring, neonatal genoplivning kan være nødvendigt. Lægge barnet på ryggen under en strålende varmere eller et håndklæde-dækket varmepude at forhindre kolde stress. Energisk gnide baby med et håndklæde til at tørre og dække med et varmt tæppe eller håndklæde.

• Etablere en luftveje. Bruge en pære sprøjte til at suge af mund og næse. Bruge en DeLee eller væg suge til at suge i luftrøret, hvis nødvendigt.

• Gnide rask spædbarnet, thump fødderne eller klappe trygt ryg eller balder at stimulere vejrtrækning. Hvis barnet ikke begynder spontan respiration, positionere barnet på den varmere seng eller varme pad og bruge Ambu taske og maske for at skabe overtryk ventilation (PPV). Passe på ikke for at overinflate barnets lunger. Give PPV i 30 sekunder.

• Lyt til puls. Hvis pulsen er under 60 beats per minut, Institut brystet komprimeringer. Bruger to fingre placeret en finger bredde under brystvorterne, trykkes i brystet ½ til ¾ tommer og frigivelse. Brystet kompression til at ånde ratio er 3:1 på 90 komprimeringer pr. minut.

• Vurdere spædbarn tilstand med 30-sekunders mellemrum, hvis barnet begynder spontan vejrtrækning. Hvis pulsen er under 100, eller hvis barnet viser tegn på cyanose, eller drejning blå, begynder slag-af ilt og fortsat nøje overvåge. Hvis den spædbarn puls er 80 eller mere, kan du flytte barnet ind i hendes mors arme.

Placer spædbarn hud-mod-hud og dække mor og barn. Fortsætte med at overvåge barnet nøje og give slag-ved hvis spædbarn puls forbliver under 100 eller han udviser nasal afbrænding eller vises cyanotiske eller halte.

• Genstart genoplivning hvis barnet begynder at gispe, grunt eller stopper vejrtrækning. Fortsæt, indtil barnet er stabil. Flytte barnet til en neonatal intensivafdeling, hvis det er nødvendigt, for yderligere overvågning og indgriben.

Tips & advarsler

  • Har alle nødvendige udstyr stående, før barnet er født.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com