Laserbehandling følge op for karsprængninger

10/24/2011 by admin

Laserbehandling kan være medvirkende til edderkop vene fjernelse. Denne ikke-invasiv metode fjerner forsigtigt vener uden nogen dårlige bivirkninger. Den opfølgende behandling kan dog lige så vigtig som selve behandlingen.

Funktioner

Den største fordel at laser terapi er, at det hele foregår direkte på overfladen af huden. Ingen nåle, anæstesi eller invasive procedurer er involveret. En håndholdt enhed udsender bølgelængder af lys over det berørte hud, forårsager karsprængninger at skrumpe ind og forsvinder.

Efterbehandling

Der er mulighed for at karsprængninger vises mørkere og mere indlysende end før laserbehandling, men de vil forsvinde. Du kan opleve mindre ubehag, men der bør være lidt smerter. Dette kan ofte behandles med en over-the-counter smertestillende såsom aspirin eller ibuprofen.

Undgå solen

Områder af huden, der er blevet behandlet ved hjælp af en laser er følsomme over for UV-stråler. Eksponering for solen kan resultere i permanent misfarvning af berørte områder. Hvis du ikke kan undgå solen, bruge solcreme så meget som nødvendigt. Det vil minimere risikoen for efterbehandling hudskader.

Aktuelle salver

Nogle gange, kan laser behandlinger forårsage nogle blærer på huden, især i dem med lys hud. Ikke bære makeup indtil denne huden er helet som makeup kan agitere de behandlede områder. Bruge en anti-bakteriel aktuel salve, hvis huden er brudt at forhindre infektion.

Advarsel

Huden kan være kløe efter laserbehandling, men det er vigtigt at holde dine hænder væk fra din hud. Skrabe omkring den behandlede hud kan resultere i en infektion og kan forsinke helingsprocessen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com