Naturlig behandling for alkoholmisbrug

07/03/2010 by admin

Fysisk afhængighed af alkohol og tilknyttede tilbagetrækning kan være ledsaget af alvorlige eller endda livstruende komplikationer. Derfor, initial behandling for tilbagetrækning fra alkohol skal altid være lægeligt overvåget. Men når den akutte tilbagetrækning fase er gået, der er flere naturlige - og adfærd-baserede behandlinger, der vil hjælpe en nyligt ædru alkoholiker inddrive fysisk og mentalt.

Misforståelser

Alkoholikere tror ofte, at trække sig tilbage fra fysiske alkoholafhængighed kan ske sikkert derhjemme, og at ædruelighed er mere meningsfuld for at have gjort det uden hjælp. Alkohol er en juridisk stof, der mange mennesker forbruge ikke syg virkning, så det er nemt at antage alkohol ikke er en alvorlig stof. Men alkohol faktisk er en af de farligste stoffer, hvorfra man kan trække sig tilbage. Abstinenssymptomer, som kan vare fem dage eller mere, kan omfatte ukontrollerbare rystelser, hovedpine, kvalme, opkastning, diarré, delirium, hallucinationer, dehydrering, kramper, tab af bevidsthed, slagtilfælde og hjertestop. Hvis du er fysisk afhængige af alkohol, se en læge så hurtigt som muligt efter at holde op drikkeri. Hvis det er nødvendigt, gå til en skadestue. Væsker kan gives ved IV, og ikke-vane-dannende medicin kan blive tilbudt at kontrollere andre symptomer.

Overvejelser

Efter akut tilbagetrækning er beskæftiger sig med trang først og fremmest på sindet af nyligt ædru alkohol narkomaner. Rådgivningen kan synes kliché, men det er stadig sandt--en af de mest effektive, naturlige og fuldstændig stoffri måder at håndtere trangen til at drikke er at dele erfaringer med andre, der er under lignende omstændigheder. Dette gøres bedst i en struktureret indstilling som ambulant eller stationær gruppe terapi, og også i Anonyme Alkoholikere møder. AA mødetider og steder kan være placeret på internettet eller i telefonbogen. Møder er ofte tilgængelige på alle tider af døgnet. Nogle alkoholikere overvære møder dagligt i de første faser af ædruelighed.

Meditation

Blandt coping teknikker lært i behandlingsgrupper, og også delt i AA møder, er meditation, og der er lyd medicinsk begrundelse validering af effektiviteten af meditation. Forskning på University of Wisconsin afslører, at meditation synes at aktivere neuroplasticitet eller omskiftelighed af hjernefunktion. Med andre ord, kan hjernen trænes til at arbejde forskelligt. For at inddrive alkoholikere og narkomaner betyder det, at over tid, meditation kan hjælpe hjernen lærer at blive rolig og indhold uden påvirkning af alkohol eller andre stoffer.

Søvn

Alkoholisme forårsager ofte forstyrret søvnmønstre, der eksisterer i de første uger af ædruelighed. Læger ordinere engang et kort kursus--om 14 dage--af medicin til at fremkalde søvn om natten, men det er også muligt at gå helt naturlig i denne fase, selvom sund søvn vil sandsynligvis unddrager sig du i mindst flere dage. Selv så, undgå over-the-counter sovemedicin. I stedet koncentrere sig om oprettelse af en almindelig sengetid og vågne tid. Finde en enkelt afslappende opgave at udføre lige før sengetid hver aften. Baldrian, melatonin og kava er urter undertiden bruges til at støtte sove, men altid konsultere din læge for at være sikker på disse retsmidler er sikkert for dig. Se dig læge, hvis du ikke er i stand til at sove for tre eller flere dage.

Kost

Fejlernæring skyldes almindeligt alkoholisme, både i undervægtige og overvægtige personer. Genoptage en velafbalanceret kost vil sikkert og naturligvis støtte enhver nødvendig vægtøgning og genopbygningen af muskler. Alkoholikere lider også ofte af langsigtede mangel på B-vitaminer på grund af dårlig kost og malabsorption af næringsstoffer i fordøjelseskanalen. En naturlig behandling for dette, som også anbefales af mange læger, er daglige tilskud af B vitaminer og thiamin, ud over en multivitamin. Konsultere din læge før du tager kosttilskud for at være sikker på, du ikke har lever eller nyre problemer, der kontraindikere vitaminer.

Motion

Motion er et naturligt middel, der hjælper med at rehabilitere både din krop og sind i kølvandet på de ødelæggende virkninger af alkoholmisbrug. Aerob træning og styrketræning vil genopbygge muskler og styrke tabt på grund af underernæring og inaktivitet i de senere stadier af alkoholafhængighed. Motion medfører også hjernen udskiller endorfiner, der producerer en naturlig følelse af velvære. Regelmæssig motion hjælper også til at genetablere naturligvis sund søvnmønster. I de første uger af inddrive fra alkoholafhængighed, kan din motion rutine ikke ligne at en sund person. Aerobe øvelse i kan være en enkel gang rundt om blokken. Styrketræning kan være et par squats eller lunges for dine ben, krøller og arm rejser med meget lys vægtstænger for dine arme, og nogle mave crunches til din kerne.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com