Sådan laver du din egen tung taske fod

10/22/2011 by admin

Sådan laver du din egen tung taske fod

Tunge tasker er gode til kampsport træning, traditionel boksning og stress lindring. De er ofte fyldt med en blanding af sand og savsmuld eller vand. Dette gør dem meget tunge og kræver dem til at blive understøttet af en robust stativ. Tung taske står skal ikke kun bære vægten af den tunge taske, men de skal også kunne modstå vandrette stress fra at være hullede eller sparket. Behandlede byggeri tømmer vil fungere godt for tung taske stande. Når de er begrænset til jorden af beton, kan de sidste i en årrække.

Instruktioner

• Lay bestyrelsens 120-tommer flad og position i 40-tomme bestyrelsen vinkelret mod slutningen af det. I slutningen af 40-tommer bestyrelsen bør være flush med en af siderne af 120-tomme bord. Skrue fire 8-tommer skruer gennem bestyrelsen 40-tommer, så de angiver slutningen af 120-tomme bord. Space skruerne 2 inches fra hinanden, så de danner en disposition af en 2 x 2 tommer kvadrat.

• Skær enderne af 30-tomme bord med en 45-graders vinkel ved hjælp af din gering så. Den samlede længde af bestyrelsen bør ikke blive berørt, og når det ligger fladt på sit længste side, det skal ligne en trapez form. Dette er støtte bestyrelsen for tung taske stå.

• Position støtte bestyrelsen mellem 120-tomme bord og 40-tommer bestyrelsen så enderne, som blev skåret resten fladt mod hver af skrå brædderne. Skru to 8-tommers skruer gennem hver ende af dette board og ind i 40-tommer bestyrelsen og bestyrelsens 120-tommer. Begge par skruer skal indtaste de 40-tommer og 120-tommer boards vinkelret.

• Bore et 1-inch hul gennem 40-tommer bestyrelsen 3 inches væk fra den ende, der ligger overfor 120-tomme bord. Hullet skal være parallel med 120-tomme bord. Placer øje-bolt gennem hullet med en skive på den modsatte side af eye-hul, og Skru møtrikken på. Eye-hullet skal være på samme side som 120-tomme bord.

• Skru 10-tommer boards til 120-tommer bestyrelsen og bestyrelsens 40-tommer, på hver sin side af standen. De bør være parallel med enderne flugter med den øverste kant af 40-tommer bestyrelsen. Deres 4-tomme sider skal være parallel med 40-tommer sider bestyrelsens 40-tommer.

• Brug din hole-digger for at grave en 2 fod dybt hul, der er 12 inches lang. Bland dine cement med vand ifølge vejledningen. Placere den åbne ende af 120-tommer bestyrelsen i hullet og hælde cement udenom. Brug dit niveau til at placere det lodret. Lad cementen tørre ifølge vejledningen.

• Brug den hardware, der fulgte med din tunge taske til at fastgøre det til øjet-bolt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com