Hvordan til at krybe prostatakirtlen

11/11/2011 by admin

Prostata udskiller væske under ejakulation at øge chancen for sperm overlevelse i skeden. Selv om de fleste af væksten af prostata opstår under puberteten og årene efter, oplever mænd en anden periode af prostata vækst under deres tidlige fyrrerne. Denne udvidelse af prostata er en normal del af mandlige aldring, kaldet benign prostatahyperplasi. En forstørret prostata er ikke nødvendigvis et problem. Det bliver kun et problem, når det begynder at påvirke funktionen af urin og reproduktive systemer.

Instruktioner

• Lære tegn på en forstørret prostata, herunder problemer med vandladning eller sædafgang. Du kan føle smertefulde kramper i dit bækken under vandladning eller ejakulation. Nogle mænd, der har en forstørret prostata finde, at de ikke synes at holde en jævn strøm af urin, når de tisse. Dribler i slutningen af en urin stream er endnu et tegn på en forstørret prostata. I avancerede tilfælde, kan du muligvis ikke tisse på alle.

• Få en professionel diagnose fra din læge. Selv om benign prostatahyperplasi er den mest almindelige årsag til en forstørret prostata hos ældre mænd, kan prostata Se unormal vækst som følge af en prostata-infektion eller prostatakræft. Din læge vil udelukke disse ud først at give dig en endelig diagnose. Han starter med en Prostata eksamen at evaluere størrelse og konsistens af prostata. Din læge vil også køre blod og urin analyse på dig til at hjælpe med at udelukke andre sundhedsmæssige forhold.

• Diskutere ved hjælp af enzyminhibitorer formindske størrelsen af din prostata. Enzymhæmmere, som Proscar og Avodart, forhindre, at testosteron omdannes til dihydrotesterone, hvilket reducerer størrelsen af prostata. Disse typer af narkotika er ikke for alle tilfælde af benign prostata hyperplasi. De fungerer bedst hos mænd med særlig stor prostata kirtler og gør ikke meget for tilfælde af små eller mellemstore udvidelsen. Enzyminhibitorer kan også tage op til et år til at vise deres fulde virkning.

• Overveje at have prostata kirurgi. Delvis fjernelse af prostata kan reducere størrelsen af prostata og mindske virkningerne af det på din urin og reproduktive system. Prostata kirurgi bør ikke tages let. Det kan være smertefuldt og tage til en måned for en fuld helbredelse. Prostata kirurgi har også vist at indvirke negativt på en mands frugtbarhed. Nogle mænd, der gennemgår prostata kirurgi oplever erektil dysfunktion bagefter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com