Psoriasis Elimination kost

11/08/2011 by admin

Psoriasis vises almindeligt som lyserøde områder på huden med skællende, Gold, flaky hud ovenpå. Det kan forekomme på alle alderstrin. Årsag til psoriasis kendes ikke, men uanset hvad der forårsager den skaber en hud celle produktion sats hurtigere end normalt. Konventionel behandling af psoriasis virker ikke for alle patienter. Når behandling fejler, mener, at en fødevareallergi kan være årsag. Prøv en psoriasis elimination kost for at finde mad, der forårsager din tilstand.

Hvilke fødevarer til at fjerne

Fjerne alle dine sædvanlige fødevarer og derefter systematisk genindføre dem over tid. Denne ensrettede proces kan tage op til tre måneder. Når fødevarer er fjernet og derefter igen når de er genindført, du observere positive eller negative ændringer i din krop og psoriasis i en fødevare dagbog. Start din elimination kost ved at afstå fra alle de fødevarer, du spiser normalt. Hvis du normalt har orange juice om morgenen, Skift til gulerod. Ikke bare fjerne mad, fjerne alle fødevarer som det. For eksempel, når du stoppe med at drikke appelsinjuice, fjerne alle citrus.

Store udskiftninger

At fjerne dine alle dine foretrukne fødevarer fra din kost kræver beslutsomhed. Forbered dig på denne proces og nedskrive flere typiske måltider og snacks, og derefter oprette en udskiftning menu. Hvis du har en vestlig kost, typisk domineret af hvede, prøve mejeri og kød, en østlige kost, der serverer grøntsager, ris og soja. I stedet for at spise æbler, appelsiner og bananer, prøv mango, kiwi og jordbær.

Forarbejdede fødevarer og smagsstoffer skal også fjernes fra din kost. Derudover bør kunstige og naturlige sødestoffer ikke spises. Prøv shopping i en helsekost supermarked i stedet for din almindelige supermarked at finde lækre, friske udskiftning fødevarer. Ikke tænke på dette som en elimination kost, se det som en mulighed for at prøve nye fødevarer som bison, vildt, kanin og skaldyr.

Den første uge

Den første uge er den hårdeste og mest afgørende. Alle dine sædvanlige fødevarer er elimineret i 10 dage. Skriv i din mad dagbog alle mad du spiser hvert måltid, tilstanden af din psoriasis og andre positive eller negative ændringer. Ifølge National Health Service i Det Forenede Kongerige, hvis du har fulgt psoriasis elimination kost i 10 dage uden resultater, er en fødevareallergi sandsynligvis ikke årsagen. Forhåbentlig, du oplever lindring. Hvis du gør det, starter systematisk genindføre fødevarer.

Mad genindførelse

Denne genindførelse bør starte med frugter, grøntsager og kød du vil, men spiser ikke hele tiden. Tilføje en hver dag og optage den genindførte fødevarer og om eventuelle ændringer i din mad dagbog. Mælkeprodukter og hvede bør være de endelige fødevarer. Hvis du opleve diarré, fjerne maden, men prøv at genindføre det i slutningen af perioden genindførelse.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com