Problemer med Fructose Corn Syrup

11/04/2011 by admin

Debatten om sikkerheden i høj-fructose corn syrup (HFC) fortsætter. Kornet Raffineringsvirksomhederne fik et boost i 2008 når resultaterne af The American Medical Association (AMA) lænede sig mod "sikker" ved afgørelsen af, om der var sundhedsmæssige risici forbundet med HFC. AMA udgivet en erklæring, hvori AMA bestyrelsesmedlem William Dolan, MD, insisterede, "På dette tidspunkt, der er tilstrækkelige beviser til at begrænse brugen af high-fructose corn syrup eller label produkter, der indeholder det med en advarsel." Men bevægelsen mod brugen af dette stof er hastigt voksende.

High-Fructose Corn Syrup

HFC er et sødemiddel, afledt af majs; Det består hovedsageligt af glukose og højere sukker samt kemikalier, der skyldes konvertering af kornet. Glucose er en form for sukker, der er grundlaget for de fleste kulhydrater. Fruktose er en simpel sukker findes i frugter og honning.

HFC anvendes i fødevarer og drikkevarer i øjeblikket fordi det svarer til sukker og øger sødme af fødevarer. Desuden, det giver en blød tekstur og friskhed til fødevarer som brød og ernæring barer, samt forsegling i fugt. Selvom det er kompliceret at gøre, er det meget billigere end sine forgængere, sukkerroer og sukkerrør sødestoffer. Det øger også holdbarheden af de produkter, der er lavet med det.

En ernæringsekspert vejer

Nancy Appleton, Ph.D., klinisk diætist, har kompileret data om de skadelige virkninger af fruktose i sin bog, "slikke sukker Habit." Implikationen er, at indtagelse af fructose forårsager en spike i koncentrationen af urinsyre, en usund resultat, fordi stigningen kan være en tidlig advarsel af hjertesygdomme. Denne højde på grund af HFC indtag kan, i ekstreme tilfælde kan forårsage metabolisk acidose. Metabolisk acidose er en forstyrrelse i kroppens syre-base balance, som resulterer i overdreven surhedsgrad af blodet. Metabolisk acidose kan forårsage hurtig vejrtrækning, forvirring og sløvhed ud over en lang række sundhedsmæssige spørgsmål.

Et potentiale for skade

Ifølge Kenneth J. Storch, MD, Ph.D., læge/ernæring specialist med fokus på medicin, fedme og metaboliske støtte, vi er lige begyndt at forstå de sundhedsmæssige konsekvenser af erstatte HFC for raffineret sukker. Høj-fructose corn syrup er en kompleks compund, der er dybest set en kombination af saccharose og fructose efter de er brudt og udvundet af majs. Konverteringen er, hvad der forårsager den gensplejsede sukker.

Naturlige fruktose er ikke brudt i leveren, men høj-fructose corn syrup er. Fordi dette stof er det er kaldes en gratis sukker og ikke anerkendt af organet, som er et naturligt sukker, er det ikke let brudt i kroppen. En undersøgelse af den kemiske sammensætning af kulsyreholdige drikkevarer ved Rutgers University forsker i 2007 afslørede, at de konverterede sukker stof, der er høj-fructose corn syrup--fundet i alle sodavand--indskud potentielt høje niveauer af skadelige carbonylforbindelser (kuldioxid og carbonyl sulfid) ind i systemet.

Hvad de kan ikke fortælle dig

Høj-fructose corn syrup som et almindeligt tilsætningsstof og konserveringsmiddel er faktisk et temmelig nyt fænomen. På grund af dette, vi netop er begyndt at se de negative virkninger (eller i det mindste debatten bliver højere over den direkte sammenhæng sundhed angivelser og HFC). Det er blevet tilføjet til fødevarer og drikkevarer i sene 1970 ' erne. Nogle modstandere i den medicinske samfund har knyttet HFC til fedme, insulin pigge og øget surhedsgrad. Selv om forhandlingen ikke er blevet løst endegyldigt, er høj-fructose corn syrup nu langsomt at blive fjernet fra mad og drikkevarer i USA. Det er forbudt i Europa.

Mådehold er sød

Siden Amas seneste erklæring om, at der er ingen sundhedsrisici eller fedme, der direkte kan henføres til høj-fructose corn syrup, synes det, at forhandlingen fortsætter indtil videre afgørende undersøgelser er offentliggjort. Således, som med nogen mad eller drikke, er det bedst at praksis moderation og når det er muligt undgå forarbejdede emballerede fødevarer med højt sukker (herunder godtgoerelser HFC) og lidt Næringsindhold.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com