Naturlige urter for humørsvingninger

10/30/2011 by admin

Naturlige urter for humørsvingninger

Humørsvingninger eller atypisk depression relateret til kvindelige hormonale ændringer er tegn på depression. En anslået 18 millioner amerikanere opleve depression i nogle form hvert år. Traditionelle antidepressiv behandling ofte fører til uønsket side påvirker. Nogle naturlige urter give fritagelse for mild til moderat humørsvingninger hvor de berørte midlertidigt føler bedre når livet går godt. En læge bør behandle konstant, major depressive symptomer som træthed, manglende evne til at sove, irritabilitet, koncentrationsbesvær og tanker om død eller selvmord.

St. John's Wort

Brug af perikum til behandling af mood disorders datoer tilbage til det antikke Grækenland. Videnskabsmænd er begyndt at forske krav for nylig at St. Perikum effektivt behandler depression. Undersøgelser af det nationale Center for komplementær og alternativ medicin, en gren af National Institutes of Health, viser, at perikum har nogle positive effekt i behandling af mild til moderat depression. NCCAM gennemgik tysk videnskabelig litteratur, der findes St. John's wort ekstrakter synes så effektiv som almindelig antidepressiva og har færre bivirkninger. St. Perikum kan interagere negativt med visse andre lægemidler.

Baldrian

Ifølge University of Maryland Medical Center understøtter brug af baldrian til at lette søvnløshed, angst og nervøs uro kan dateres tilbage til det andet århundrede e.kr. Aktuel forskning de gamle påstande om Baldrians effektivitet. Tysklands Kommissionen E genkender baldrian som en effektiv mild beroligende. USDA lister baldrian som "generelt anerkendt som sikker." Nogle, der tager baldrian hævder lindring fra humørsvingninger uden at opleve døsighed og anden side påvirker der kommer med brug af nogle recept antidepressiva.

Kamillete

En erklæring offentliggjort i Bowie State Universitys studerende nyhedsbrev tyder på, at kamillete virker på den samme del af hjernen som antidepressiver. Kamillete er et effektivt middel til at afbalancere humør. NCCAM konstaterer, at mange mennesker oplever symptomer på angst ikke søge lægehjælp, men henvende sig til traditionelle plantelægemidler såsom kamille. Forskning på University of Pennsylvania testet effekten af kamille hos patienter med mild til moderat depression. Resultaterne viste, at kamille kan hjælpe nogle mennesker, der oplever mild til moderat depression.

Passionflower

Ifølge University of Maryland Medical Center brugte tidlig amerikanerne passionflower som en urt til angst, søvnløshed, krampeanfald og hysteri. Passionflower behandler angst og søvnløshed i dag. Forskerne mener passionflower virker ved at øge niveauet af gamma - aminosmørsyre i hjernen. GABA sænker aktivitet af nogle hjerneceller, som inducerer afslapning. En nylig undersøgelse viste, at patienter får passionflower før Operation havde mindre angst. Passionflower sælger i helsekost butikker som et uddrag, te og i kapselform.

Safran, en gammel mellemøstlige urter nævnt i Bibelen, virker til at lindre depression. Røg fra røgelse, en anden bibelske urt indeholder incensole, et humør-opløftende kemikalie. Andre urter foregav at reducere humørsvingninger omfatter gingko, citronmelisse, Kava kava, Sibirisk ginseng og lavendel.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com