Health Insurance afsætningsgaranti proces

06/29/2010 by admin

Forsikringsbranchen funktioner ved at flytte risikoen for dyre, katastrofale begivenheder fra personer, der ikke har råd til at bære risikoen for, at kapitalmarkederne, som kan. Forsikringsselskabet tager i præmier fra kunder og arbejder hårdt til at forudsige de fremtidige udgifter, forsøg på at angive præmier, plus hvad virksomheden kan tjene fra sin egen investeringsportefølje, over udgifter.

Dataindsamling

Det første trin i den tegningskapacitet er indsamling af detaljerede aktuarmæssige data. Forsikringsselskaber analyserer data fra offentlige kilder såsom Centers for Disease Control, Statens Institut for sundhed og sikkerhed på arbejdspladsen og sundhed Administration, fra private kilder såsom American Heart Association og American Cancer Association, og deres egne interne data og fordringer erfaring. De forsøger at forudsige, baseret på tidligere erfaringer, hyppigheden og sværhedsgraden af sygdomme og skader på deres marked, og vurdere omkostningerne ved behandlingen.

Feltet afsætningsgaranti

Den forsikringsagent er det primære felt underwriter i forsikringsbranchen. Den forsikringsagent opfylder ofte den potentielle kunde i person. Agenten er normalt sælger på provisionsbasis, forventes han også at bruge uafhængige dom og ikke tage ansøgninger fra personer med indlysende og alvorlige helbredsproblemer, der normalt ville diskvalificere dem.

Ansøgning

Kunden udfylder en eller flere ansøgninger om forsikring, med en eller flere luftfartsselskaber. Hvert luftfartsselskab har en liste over sundhed og medicinsk-historie-relaterede spørgsmål. Agenten skal bede dem ordret og præcist at registrere sagsøgerens svar. På dette tidspunkt kan nogle ansøgere få screenet ud helt. For eksempel er det almindeligt, at forsikring transportørerne automatisk nægte dækning for personer, der er blevet behandlet for kræft eller andre alvorlige sygdomme inden for de sidste tre år. Dem med ren medicinsk historie, eller som falder ind under "grå områder," har deres ansøgninger fremsendt til forsikringsselskabet afsætningsgaranti personale.

Lægejournaler Check

Liv og sygesikringen virksomheder trække rutinemæssigt sygehistorie oplysninger fra medicinsk Information Bureau, en national database for sundhedsoplysning, konfigureret til at forhindre forsikringssvindel. Det fungerer som en check mod forbrugerens evne til at ansøge om forsikring mens tilbageholdt væsentlige oplysninger fra forsikringsselskabet. I nogle tilfælde anmode forsikringsselskabet yderligere poster fra en behandlende læge forudgående gør den tegningskapacitet beslutning.

Bifald eller mishag

Når alle MIB information og deltager i læge oplysninger er modtaget, forsikringsselskabet kan kontakte agent eller ansøgeren yderligere oplysninger. Ellers, forsikringsselskabet vil godkende sagsøgeren som en foretrukne risiko, eller tildele en lavere risikokategori for kunden, som typisk indebærer en højere præmie, at kompensere forsikringsselskabet for risikoen. Hvis en eller flere risikofaktorer er uacceptable for selskabet, vil selskabet afvise ansøgningen og refundere eventuelle præmier modtaget.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com