FDA: Hvad er farerne af silikone?

10/10/2011 by admin

FDA: Hvad er farerne af silikone?

Silikonebrystimplantater har været en longtime bekymring for kvinder, der overvejer brystimplantater. I 1992 trak den amerikanske Food and Drug Administration (FDA) silikonebrystimplantater som en godkendt materiale til operationer som følge af klager indgivet af "hundreder af tusinder af kvinder," ifølge den hjemmeside nu (-now.org), med angivelse af at de havde lidt forskellige sygdomme efter erfaring lækage eller ruptur af en silikone brystimplantater. I 2006 erklærede FDA at silikone gel-fyldt brystimplantater var sikkert at bruge.

Brud eller Deflation

Fordi silikoneimplantater er sammensat af en tyk gel, hvis implantatet sker til at briste, overnatter meget af gelen i kapslen. Men nogle gange kvinder kan bemærke en smule nedsat størrelse på deres bryst, en uregelmæssig bryst form, hærdet klumper omkring implantatet, snurren, hævelse, en brændende fornemmelse eller følelsesløshed. Denne type af brud kaldes en symptomatisk brud, fordi det viser symptomer.

Brud uden symptomer

Ifølge FDA er det muligt at have nogen symptomer forbundet med en bristet silikone implantat. Denne type af brud er kendt som en tavs brud. Ikke engang en læge vil være i stand til at spotte en bristet implantatet med en eksamen. Den eneste måde at vide med sikkerhed, hvis en silikone implantat har faktisk bristede er at få en Mr-undersøgelse. FDA anbefaler, at have en Mr-undersøgelse udført tre år efter operationen og hvert andet år derefter.

Migration

Når silikone siver ud af implantatet, kan silikone migrere eller gøre sin vej til andre dele af kroppen. Granulomer, eller hærdet klumper af silikone, kan dannes i brystet og andre væv i områder, som silikone har migreret til. Dette sker undertiden inden for brystvæv, brystet vægge, våben eller armhule områder. I nogle tilfælde, har silikonegel migreret til leveren. Fjernelse af gel kan vise sig for at være vanskeligt for kirurger og i nogle tilfælde, det kan muligvis ikke fjernes på alle.

Kapselskrumpning

Når brystforstørrelse opstår, er det almindeligt for arvæv at danne omkring implantatet, selv. Når denne arvæv begynder at presse implantatet kan det give problemer. Fire forskellige kvaliteter af kapselskrumpning er anerkendt af læger med kvalitet fire at være den mest smertefulde og implantatet bliver meget hårdt. Det er stadig uvist, hvorfor kapselskrumpning opstår. I nogle tilfælde er en anden operation nødvendigt at korrigere kontraktur.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com